League of Legends

A tervek szerint még idén, de lehet, hogy csak jövőre érkezik új hős


Meddler megosztott egy tervezetet, ami alapján még akár idén láthatunk egy teljesen új karaktert.

Lehetséges, hogy “kismillió” karakter van már a League of Legends-ben, de a közösséget mindig is érdekelni és mozgatni fogja egy újnak az érkezése. Lehetséges, hogy éppen ezért nem bukik meg a LoL, mert mindig mozgásban tartja a játékosokat.

A legutóbbi új hős bőven több hónapja érkezett, s a Riot Games tervei szerint a következő még nem holnap fog landolni az élő szervereken. Az augusztusi Champion Roadmapben Riot Reav3 elmondta, 2018-ban a tervező/fejlesztő csapat inkább a régebbi karakterek reworkjeivel foglalkozott, de jövőre igyekeznek egy egyensúlyt kialakítani és ugyan annyi VGU-t készíteni, mint amennyi új hőst.

Champion Teaser – Riot Games

Persze ettől még bőven landolt idén is újdonság, megjelent Kai’Sa és Pyke is, s velük már összesen 141-re nőtt a választható karakterek listája. A Riot Games pedig azt tervezi, hogy még idén ez a szám 142-re szökik, bár ehhez a csillagoknak is megfelelően kell állniuk.

Riot Meddler hivatalosan is bejelentette, a következő három nagy mérföldkövet, amit még idén véghez szeretnének vinni.

  • Első sorban a 8.19-es Worlds frissítést szeretnék tökéletesíteni, elvégre hamarosan itt a nagy esemény és szükség van egy stabil, játszható verzióra.
  • A Worlds után Ezreal reworkjét szeretnék végre valahára megjeleníteni. Ez animációs és modellfrissítést, valamint egy teljesen új W képességet jelent.
  • Mindezek után pedig ha még van idő az évből, érkezhet a League of Legends 142. karaktere.
Champion Teaser – Riot Games

Már most próbálják puhítani a közösséget, ezúttal Meddler bejelentésében már benne volt a lehetősége annak, hogy az új hős csak 2019 elején érkezik meg. Összességében nincs miért szomorkodnunk, ha végül ez lesz a forgatókönyv, még így is kiváló évet zárt hősök terén a Riot Games, elvégre egy halom régi, vagy már porosodó hős kapott teljesen új köntöst és esélyt, valamint két egészen kiváló, teljesen új karaktert is kaptunk, akik azóta stabil részei a League of Legends metájának. Na jó, talán Pyke mostanában kevesebb szerephez jut, mint lövésznő társa…

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva