R6

R6 tippek: jöhet egy olyan Hibana Coastline vault, amit csak kevesen ismernek?


Macie_Jay videója következik.

Rég jelentkezett rövid R6 tipp sorozatunk, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy megosztunk egy ilyet most veletek.

Forrásunk a már egy hete a legjobb tanárok között emlegetett streamer, Macie_Jay:

Ők jelenleg az 5 legjobb R6 tanár Twitch-en, minden hétköznapra jut valaki!

Pályánk a Coastline, ami ugye bent van a Ranked rotációban, így minden apró információ, trükk aranyat ér ezzel kapcsolatban.

Hibanával játszott Macie_Jay, ami több szempontból is fontos: egyrészt hármas sebességű operátorként olyan helyeken is tud vaultolni, ahol lassabb társai nem feltétlenül, másrészt ő az egyetlen operátor a játékban, aki távolról képes kinyitni (lyukat robbantani) a megerősített (reinforce) falakat.

Lássuk, hogy hogy nézett ez ki gyakorlatban!

A tetőről indítunk, ahonnan utat nyit magának az A bomba termébe, majd egy rövid pásztázás után (hátha valaki peekel miután felnyitották a szobát) jöhet a drónozás.

Ekkor észreveszi a szobában lévő Docot, akit egy pillanattal később megtéveszt azzal, hogy ezúttal a fal jobb oldalát nyitja meg (így akár már két oldalról támadhatóvá válik a védő), majd beront egy olyan útvonalon, ahol nem sokan tudják, hogy lehetséges vaultolni.

A jutalma egy kill, majd picivel később a jó pozícióból még egy, és vele együtt a kör megnyerése.

Nem a legegyszerűbb, ugye sprintelni kell és tökéletesen időzíteni az ugrást (egyszer dobja fel a játék, de akkor egyből rá kell ülni a vault gombra), de mindenképp hasznos tudni és begyakorolni. Természetesen más 3 sebességű operátorokkal is megcsinálható a hadművelet, csak szükség van arra, hogy valaki utat nyisson.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva