Counter Strike

“Praccoltunk ellenük nemrég, shox nagyon jó formában van.” – DeadFox villáminterjú a G2 meccs előtt


Bár a HellRaisers már gőzerővel készül a G2 elleni Majorkezdésre, DeadFox szakított pár percet a magyar rajongókra, örömmel válaszolt kérdéseinkre.

OpTic, North és Gambit – hatalmas skalpok, főleg egy Majoron. Gondoltad volna, hogy ennyire kijön majd a lépés a csapatnak?

DeadFox: Erősebbnek éreztük magunkat, és szerintem azok is vagyunk mint sok Challenger team. Ha jól emlékszem akkor például az OpTic ellen egy pisztolykört se nyertünk, és talán ezért lett ilyen szoros. Gambit ellen elég sokat játszottunk és nem tudom 100%-ra, de majdnem mindig mi nyertünk. Még beugróval is. North volt talán a mumus, de tudtuk, hogy a DreamHack win nem számított sokat, hisz ott a csapatok nem mutattak meg mindent. Illetve azt is tudtuk, hogy w0xic jobb, mint MSL, tehát ezt ki lehet használni. Plusz MSL irányítása, meg a North védelme az mindig is elég kötött volt, tehát megnéztünk 1-2 demót és tudtuk, mit fognak csinálni. Kicsit choke-oltunk ugyan, de ott sem ők voltak jók, hanem mi adtuk oda nekik a köröket. Igazából nekünk mindegy volt, kit kapunk, mert magabiztosan indultunk neki ennek az egész versenynek. Tudjuk, hogy ha odafigyelünk és nem rage-elünk, akkor bárkit megverhetünk.

Kivéve a Liquidet…

DeadFox: Sajnos a Liquid ellen nem a mi játékunkat játszottuk. Hanem megnéztük, hogyan játsszák az Infernót és próbáltunk direkt ellenük kitalálni dolgokat. De aztán ellenünk meg pont megint máshogy játszottak,és jött amit mondtam. Kicsit fejben nem voltunk ott, és végül teljes káosz lett a dolog.

Ennyi a titok, hogy fejben ott kell lenni?

DeadFox: Illetve az, hogy igazából nekünk nincs olyan, hogy legjobb map. Talán ezért is voltak olyan szorosak a meccsek, mert minden mapon tudunk játszani.

Tudatosan próbáltátok mostanra időzíteni a legjobb formátokat vagy csak így alakult?

DeadFox: A csapatszintű gyakorlások mellett mindenki többet játszott egyénileg is, mint szokott, és ez meg is látszott.

Ilyen előzmények után mire számítasz szerdán, a Top16 első meccsén a G2 ellen?

DeadFox: Nem lesz egyszerű, mert ahogy ismerjük, Ex6TenZ tuti hozni fog pár érdekes kört. Praccoltunk ellenük nem olyan rég, és shox nagyon jó formában van. És ugye tudjuk milyen az, ha shox megvadul… Hoznunk kell a jó formánkat és akkor ez is meglesz!

A mérkőzésről természetesen élő közvetítést is láthattok majd a Gamer.hu Twitch csatornáján. Szerdán 11 órától indul a meccs, mi ott leszünk!

És hogy mi mást tehetnénk hozzá, ezek után? Hajrá DeadFox, mutasd meg a hatereknek, hogy nincs igazuk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva