Counter Strike

Lépéshangok? Van akinek már ez is luxus, de LeEthOven77 süketen is meglövi az ACE-tNem egy Globál Elite gameplay az tuti, de teljesen hang nélkül, csak a vizuális ingerekre támaszkodva már ez is fantasztikus.

Aki azért kattintott a videóra, hogy a világ legdurvább ACE körét lássa, az már be is zárhatja az oldalt. LeEthOven77 ugyanis egy teljesen mezei játékos, tökéletesen átlagos skillel.

A névválasztás egyébként zseniális, Beethoven, a szintén süket zeneszerző úgy lett a világ egyik legismertebb komponistája, hogy normál esetben semmit nem hallott a zenéből, amit szerez. A zongora húrjaihoz erősített vasrúdra harapva, az arccsontokból a középfülbe vezetett rezgésekkel “hallgatta” a zenét. Vagyis megtalálta a módját, hogy ne kelljen feladni álmát, és zenét szerezhessen. Így lett Beethovenből tehát LeEthOven77, a klasszikus CS:GO szlenget is felhasználva.

“As a deaf guy, CS GO is the most challenging game for me, since I exclusively rely on visual cues.”

Süketként a CS:GO az egyik legnehezebb játék, hiszen kizárólag a vizualitásra támaszkodhatok. – vallja a játék nehézségeiről a francia játékos. Egy csapattárs kereső posztból pedig arra is fény derült, hogy a Global Elite-től tényleg nagyon messze vagyunk, de bőven nem Silver Gameplay, amit látunk:

[EU] France Deaf GN2 looking to play Ranked from r/RecruitCS

A Gold Nova 2 a tökéletesen átlag player kategória, hiszen belőlük és Gold Nova 3-ból van a legtöbb a világon. Aki úgy érzi, szívesen játszana LeEthOven77 társaságában, a fenti posztban szereplő ID-n jelölheti és hívhatja baráti MM-re a francia srácok.

Hatalmas teljesítmény már ez is, amit eddig elért, további szép sikereket kívánunk neki és a hasonló cipőben járó minden játékosnak!

A dolog ráadásul megmutatta, hogy bár a legmagasabb szinten persze elengedhetetlenek a legapróbb hangok is a CS:GO-hoz, alacsonyabb szinten tökéletesen lehet boldogulni azok nélkül is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva