Fortnite

Eltűnt a Drum Gun?! – Már elérhető a Suppressed AR, éles a Content Update!


Újból kedd lett a frissítésnap, új fegyver is érkezett.

Erős napot hozott ma az Epic Games, egyből két frissítés is érkezett a Fortnite-hoz. Az egyik egy hotfix-szerű v5.40.2-nek nevezett pakk volt, a másik pedig a v5.41 tartalomfrissítés, ami ugyan szerverleállás nélkül hullott az ölünkbe, de jó pár újdonsággal szolgált.

Úgy kellett már egy fegyverbővítés, mint egy falat kenyér. Ugyan már elindult a Fortnite közösségen belül egy meme miszerint a bugok és egyéb játékhibák javítása helyett inkább fegyvereket hoznak a fejlesztők a játékba, de már ez a “poén” is elavulttá kezdett válni az elmúlt hetekben, ugyanis csak gránátok és használati tárgyak érkeztek. Nos, ez az unalmas sorozat végre megszakadt, ugyanis megérkezett a Suppressed Assault Rifle, ami már elérhető a Fortnite: Battle Royale módban!

 

 

Lássuk pontosan milyen újdonságokkal szolgált a két frissítés!

Epic Games
  • Új fegyver: Suppressed Assault Rifle
    • Megtalálható a Vending Machine-okban, a földön, ládákban és Supply Dropokban.
    • Epic és Legendary ritkaságú fegyver.
    • Lövésenként 32/33 sebzést oszt. (Epic/Legendary)
  • A Drum Gunt visszavonultatta az Epic Games.

Aki kíváncsi arra, hogy mi állhat mögötte az itt megtalálja:

Rest in Peace Drum Gun! Két hónapig húzta a balanszolhatatlan fegyver

Mindezek mellett javítottak pár The Getaway LTM bugot. Többek között már nem szorulhatunk be a busz aljába a játékok végén, nem eshetnek a karaktermodellek és a fegyverek a földre a játékok végén, sőt egy-két hangosabb zenén is alakítottak, hogy ne szakítsák ki a dobhártyáinkat.

A reggeli frissítés pedig úgy tűnik, hogy egy újabb teljesítményjavító húzás volt az Epic Games-től, remélhetőleg ezzel megszűnnek a különböző konfigokon tapasztalható laggok.

Jó játékot kívánunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva