Akciók

Akciófigyelő: Battlefield 1 ilyen olcsón még nem volt +Ingyen Premium Pass


Már megint olyan akciók érkeztek, aminek a pénztárcánk nem igazán fog örülni.

Látszik, hogy rendkívül közel az új Battlefield V megjelenése, ezért az EA akkora akciót dobott a Battlefield 1 után érdeklődőknek, hogy ezt nagyon nehezen lehet ott hagyni.

A Battlefield 1-et jelenleg 4,99 euróért vesztegetik az Originen. A 2016-os játék még ma is nagy népszerűségnek örvend. A játék rendelkezik single és multiplayer móddal is, szóval gyakorlatilag két játékot kapunk ezért az árért. Aki még nem próbálta, de gondolkozott rajta, az ennyiért semmiképp se hagyja ki!

A PCGuru a következőt írta a játékról:

Mindent egybevetve egy fantasztikus játék lett. Igen, az unlock rendszer nem túl mély, de minden más téren ötöst érdemel a program. Bár a kampány rövid és néhol túlságosan hatásvadász, azért elmondhatjuk róla, hogy szórakoztató, amit legalább egyszer érdemes kijátszania minden gamernek. A multi pedig? Nos, a béta után már sejthető volt, hogy mit kapunk, ennek ellenére a végeredmény így is letaglózott minket. Úgy tűnik, hogy a DICE ebben a részben kamatoztatta tudását, ebbe sűrítette bele mindazt a tapasztalatot, amit az előző játékai során megszerzett. Az eredmény pedig egy kiegyensúlyozott, látványos és hangulatos többszereplős mód lett.

+ Ingyen BF1 Premium Pass

Az 5 eurós játék mellé ingyen beszerezhetjük a Premium Pass-t, de ezt az is bátran bezsebelheti, aki már korábban megvásárolta a játékot.

16 új pálya, az összes megjelent kiegészítő, ajándék skinek, új játékmódok, új kaszt, szóval megéri rászánni azt a pár percet, hogy behúzzuk. Ezt a pakkot szintén az Originen találjátok ingyen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva