Counter Strike

Megjelent a Counter-Strike Chat a Steamen, de még nem tudjuk mire jó


A játékhoz tartozó új DLC-ről már egyértelműek a bizonyítékok, a Dota2-nél már látott csapattárs kereső érkezhet.

A reggeli mini UPDATE után tűnt fel egy új DLC a CS:GO mellé, Counter-Strike Chat néven. A Steamdb magához a teljes játékhoz hasonló, Letölthető tartalomként definiálja:

A Counter-Strike Chat neve abszolút árulkodó, a kérdés csak az, hogy pontosan mire lesz jó?

A kiindulási alapot a Dota2 adhatja, a Valve másik sikerjátéka. Ott már bevezették a Dota 2 Chat rendszerét, amely a csapattárs keresés és a hirdetések elősegítését szolgálja elsősorban. Ráadásul régiókra bontott megoldást kínál, vagyis a társak akiket itt megtalálunk hasonló pinggel bírnak majd és hasonló időzónákból játszanak majd.

A CS:GO eddig csak a Közeli Lobby funkció volt képes segíteni a társak után nézó Solo játékosoknak. Itt ha belépünk a szobába, tudunk beszélni a már bent lévőkkel. A Counter-Strike Chat azonban Lobby nélkül, egy közös óriási Chat felületet jelenthet, ahol megtalálják egymást a játékosok, felveszik vagy csak invelik egymást, és úgy mennek közös Lobby-ba. Illetve ha hiányzik valaki, visszamehetnek Chat-ra újabb embert keresni.

Jelenleg a csapattárskeresésre különböző fórumokat, oldalakat, vagy Facebook csoportokat használnak az emberek, ebbe hozhat drasztikus változást a Counter-Strike Chat.

Már ha tényleg azt fogja tudni, mint a Dota 2-ben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva