League of Legends

Hextech Malzahar, Championship Kha’Zix – Már a PBE-n a Worlds ciklus!


Elkezdődött a Worlds-re való felkészülés!

Bőven érkezett újdonság a PBE-re, így hogy elkezdtünk felkészülni a 2018-as League of Legends világbajnokságra. A következő, 8.19 már hivatalosan is a világesemény verziója lesz, így az elkövetkező napokban minden kisebb-nagyobb változás egyenesen a VB-re fog készülni.

Persze ez nem jelenti azt, hogy nem érkeznek skinek a nagy frissítéssel, kiderült például hogy a legújabb “kabala” Kha’Zix lesz! A tavalyi évben Ashe kapta ezt a szerepet, idén pedig a jungle játékosok örülhetnek az újdonságnak. A tematika maradt a megszokott: világos kékes, aranyozott külsőt fog kapni a rovarszerű lény. Összességében egyébként kiválóan néz ki, biztosan lesz forgalma a skinnek.

Riot Games
Riot Games
Riot Games

Az alap skin a kék verzió lesz, aminek ha fejlesztjük az ultiját az alatta látható vörös külsőt fogja felvenni. Az igazán menő külsővel rendelkező aranyozott stílus pedig egy Chroma lesz, ha emlékszünk Ashe is kapott egy ilyen lehetőséget a tavalyi évben.

A Gemstone farmoló játékosok is kapnak egy teljesen új lehetőséget, bővül a Hextech család, ezúttal egy mides névvel, Malzahar lesz a következő családtag. A Splash Art csusszant még csak ki, ami igazság szerint meglehetősen rendhagyóra sikerült.

Riot Games

A jól megszokott kapucnis stílust felváltotta egy érdekes gépies külső. Igazán extrának tűnik így első ránézésre, külön kiemelendő a kis Hextech robot, amit ugye a képességéből tud létrehozni. A Malzahar mainek most biztosan megörültek ennek az újdonságnak.

Sőt, a Riot Games úgy döntött, hogy egy-két karaktert látványosabbá tesz, Jarvan IV, Veigar és Lee Sin, valamint Vi is kapott pár új képesség animációt. Ez pedig azt is jelenti, hogy néhány hozzájuk tartozó skin is megkapta a törődést, ott van például Veigar ünnepi kinézete, kifejezetten jól mutatnak az ír ünnepi motívumok az animációk között.

Nincs már sok hátra és a fent látható újdonságokat a világbajnokságon is megszemlélhetjük majd!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva