R6

Orvosolták a szezon legnagyobb hibáját: nincs több matchmaking error!


Az egész közösség nevében mondhatom: köszönjük Ubisoft!

Aki játszott már az új szezonban (és nem kivételesen szerencsés kategória), annak nem hat újdonságként, ha azt mondjuk: a matchmaking error nagyjából egy hete velünk van.

Bosszantó, mert már tesztszerveren is lehetett észlelni ezt a hibát, de nem sikerült akkor kijavítani – így az éles szerverekre is velünk jött.

Az előzményeket elolvashatjátok itt (illetve ha a jövőben előjön, akkor érdemes előkapni ezt a cikket és beállítani ezt az apróságot):

Nálad is sok a matchmaking error a Grim Sky óta? Ezzel a beállítással lecsökkentheted ezek számát!

Tegnap végre sikerült elhárítani a hibát: rájöttek, hogy mi okozta (ezt nem részletezték), majd egy kisebb frissítés keretein belül ki is javították. A Reddit posztot IDE kattintva érhetitek el.

Emellett a következő patch-ben kijavítják a játékbeli összeomlásokat (crash), mely minden platformot érinti (nem annyira gyakori, mint a matchmaking error, így ha nem hallottál még róla, akkor ne lepődj meg).

Képtalálat a következőre: „operation grim sky”
Game Rant

Az Operation Grim Sky legidegesítőbb hibája tehát megoldódott – innentől reméljük lesz ereje felmérni az új operátorokat a Ubisoftnak, főleg Clash-t, aki gyanús, hogy jelenlegi formájában túl erős.

Túlzás nélkül: Clash fegyver elővétele broken – A célkereszt lent, de már lövi az ellenfelét

Bízunk benne, hogy sikerül jó döntéseket hoznia a Ubisoftnak ezzel kapcsolatban!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva