Counter Strike

Egy kis BIOS és egy ingyenes program letöltésével oldották meg a Major gépek szánalmas FPS-ét


A Major során már többen panaszkodtam az Alienware PC-k alacsony FPS értékére, de yay megtalálta a megoldást, BIOS + Throttlestop a neve.

A Major első hete rengeteg technikai hibával, még több csúszással és a persze csapatok siránkozásával telt. Volt itt kamu kínai “Steelseries” zajszűrőtől a lépéshangok hiányzásán át az alacsony FPS-ig minden. Amit tudott, meg is oldott a szervező FACEIT. Volt azonban olyan is, amit a játékosok fejtettek meg maguknak. Azért lássuk be, egy ekkore rendezvényen ez nem kicsit gáz…

A compLexity játékosa yay például az FPS problémákat rakta helyre, egy kis BIOS és egy ingyenes program segítségével.

Amikor látta ugyanis, milyen alacsony FPS-en játszanak mások, belenyúlt kicsit gépindításkor a BIOS-ba és kikapcsolta a SpeedStepet. Ebben ugye semmi nagy trükk nincs, minden gépben ott van ez a lehetőség, elérhetjük vele, hogy az órajelek a maximumon pörögjenek. Ezután letöltötte a Throttlestop nevű programot, aminek beállításához még tanácsokat is adott:

Ezzel elérte, hogy az Alienware PC még véletlenül se melegedjen túl a SpeedStep kikapcsolása után.Ezután pedig kellemesen tapasztalta, hogy az FPS ugyanazon a gépen, amivel mások csak szenvedtek, neki 440-et mutat!

A Tweetet azóta már töröltette a FACEIT, de ugye ami egyszer felkerül az internetre… Akár ezért, akár nem, de a compLexity simán leverte a világranglistán jóval előkelőbb helyen álló fnatic-ot az első fordulóban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva