Counter Strike

Nyerhető ellenfél a láthatáron, a Cloud9 mix ellen folytatják DeadFox-ék


Elég furcsára sikeredett a Major első játéknapja, a nagyágyúk egytől egyig kikaptak.

Tegnap szinte mindenhol az underdog, azaz az esélytelenebb csapat tudott nyerni. Ennek megfelelően a mai meccsek is érdekesek lesznek, a sorsolásnál ugyanis a nagy kiesők rendre megkapták egymást. Ne feledjétek, a két csapat aki 0:3-ban végez, az a Minorről kell hogy újra kvalifikáljon, ez egy friss szabály a Major tornán!

Magyar játékossal, az ilyenkor szokásos láda droppal és értékes nyereményjátékokkal vár rátok a magyar közvetítés a Gamer.hu hivatalos twitch csatornáján!

11:00 – BiG vs. TyLoo

A német csapat talán még nem is akkora meglepetés, hogy az 1:0-ás csapatok közé került. Az már viszont durvább, hogy a FaZe-t 16:5-re verték az első meccsen A TyLoo is itt van, ők az MIBR csapatával találkoztak. Ők 11:2-ről comebackeltek 16:13-re, természetesen Inferno CT oldalon. Mostantól aki jót akar, ezt fogják ellenük fixen bannolni.

12:30 – Winstrike vs. fnatic

Az első 0:1-esek meccse. Egyikőjük sem játszik most legendásan, az oroszok a Liquid ellen 7 kört hoztak Mirage-on, míg a fnatic 4-et Infernón. Ez még összeadva sem tesz ki 16-ot, érik egy szenvedős mérkőzés. A fnatic nagyon maga alatt van, nem tudni mi van velük, de valami nagyon nincs rendjén. Főleg flusha múlta alul magát, alig fragelt az első meccsen.

14:00 – Vega Squadron vs. Astralis

A Vega az utolsó meccsen elverte a címvédő C9-t, akiktől szintén nem várhatunk sokat a mostani tornán. 16:4-re nyert a Vega, könnyű meccsen vannak túl az oroszok. Az Astralis ezzel szemben rangadó párbajt vívott a Na’Vi-val, aminek az eredmény is mutatja szorosságát. 16:14 a dánoknak, látszik, hogy mindkét együttes esélyes a Major győzelemre.

15:30 – Cloud9 vs. HellRaisers

Ennél könnyebb ellenfelet nehezen szerezhetett volna a HR a 0:1-es mezőnyben, kötelező lesz szétkapni a C9-t. A G2 ellen 20:22-re kaptak ki Dust2-n, míg az amerikaiak 4:16-ot játszottak a Vega ellen Mirage-on. Ha van olyan csapat, akit fixen meg tud verni a HellRaisers, akkor az a Cloud9 lesz, ezt össze kell hozniuk.

17:00 – compLexity vs. G2

A tengeren túli csapat könnyedén gázolt át a fnaticon , 16:4 lett annak a meccsnek a vége. A G2 ahogy már említettük, nehezebb dolga volt. Ők kétszeres hosszabbításra mentek a HR ellen, de ez a meccs eléggé 50-50. A coL utóbbi 5 találkozóját Infernón játszotta, könnyen lehet, hogy most sem lesz másképp, mivel a G2 sem veti el ezt a pályát túl hamar.

18:30 – NiP vs. Liquid

A két ötös szinte azonos szintet képvisel. A Liquid a világ harmadik legjobb csapataként van számon tartva, míg a NiP elképesztő formában játszik a Majorön. A svédek 16:12-re kapták el tegnap a mouzt, a Liquid a Winstrike-ot verte el 16:7-re. A nap egyik legjobb találkozója lesz, ráadásul még az időpont is egész emberi.

Nyereményjáték sorsolás

Csütörtöki nyereményünk egy ASUS Fonemate.

20:00 – Na’Vi vs. FaZe

Ez akár az 1:0-ás csapatok meccse is lehetne, de nem. A Na’Vi parázs meccsen kapott ki 14:16-ra az Astralis ellen. A FaZe viszont inkább nagyot bukott, 5:16-ra mentek a BiG ellen. A világ második legjobb csapata az ötödik ellen, nem egy rossz összecsapás. Fontos azonban, hogy valamelyikük 0:2-vel fog állni ezután, ami nem kis meglepetés az előzetes tippek alapján.

21:30 – mousesports vs. MIBR

A nap végére hagyták ezt a találkozót, ami úgyszintén nem ígérkezik rossznak. Ismételten egy 0:1-es meccs, valaki utána eggyel közelebb lesznek ahhoz a Minor kvalihoz. A  NiP ellen nem vészes kikapni 12:16-ra, a TyLoo ellen viszont már inkább az. Mivel BO1-ekről beszélünk, egy papíron gyengébb csapatnak is több az esélye nyerni, ezért nem szeretik a profik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva