PUBG

A PUBG közösség teljesen kiakadt az újonnan érkezett Supply System miatt


Már megint felháborodtak a játékosok, ezúttal az új Supply System az oka.

A 21. update-tel megérkezett a Supply System is, amelyről minden tudnivalót összefoglaltunk már nemrég. Ezzel a rendszerrel akarja a PUBG Corp. a hűséges játékosait jutalmazni. A Supply lényege, hogy minden szint után kapunk egy skint, ami lehet ideiglenes is, de akár örökre meg is maradhat. Jófej dolog, gondolnánk elsőre, hiszen idáig még nem volt ilyen, viszont a játékosok nagy részének ez így nem tetszik. Korábban gyakorlatilag semmit nem kaptunk a BP-n kívül azért, hogy játszottunk, na persze az élményen kívül, most viszont ezzel sem érik be egyesek.

… thanks PUBG from PUBATTLEGROUNDS

A játékosok azt állítják, hogy semmi szükség rá és teljesen felesleges az egész, mindenki csak a véglegesen megmaradó skinekre vágyik, ami érthető is, de ez a tipikus esete annak, amikor valaki a kisujját nyújtja. A reddit tele van a “Köszi a PUBG” és a “Szar az egész Supply System” témákkal, amihez még WackyJacky is társult.  A népszerű streamernek sem tetszik az új rendszer.

“Azt kell, hogy mondjam.. Ideiglenes cuccok? Ez úgy szar, ahogy van”

Ehhez társul még az is, hogy az XP-t sokszor hibásan számolja a játék és gyakran előfordul az, hogy mínuszba csap át a számláló.

I think my survival reward.. Well.. from PUBATTLEGROUNDS

Miközben az Xbox játékosokat ilyen skinekkel jutalmazták:

Mondjuk aki a PUBG-vel Xbox One-on ennyi bug mellett hajlandó volt játszani, attól én nem sajnálnám ezeket a skineket, az biztos.

A PUBG Corp. egyelőre nem kommentálta az eseteket, de reméljük, hogy majd az első értelmes örökre megmaradó kapott skinnél lenyugodnak a kedélyek, hiszen gyakorlatilag mindezt ingyen adták a készítők.

Ezt láttad már?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva