R6

Körökön keresztül gúnyolták a női streamert: megunta a Ubisoft, meccs közben bannolta őket


Jó eséllyel nézték Lexi streamjét, mert hamar ment a tiltás.

Nem bánnak kesztyűs kézzel a toxikus emberekkel a Ubisoftnál – erre egy korábbi cikkünkben lévő példát hozzuk fel ismét:

Jól válogassuk meg szavainkat, másodpercek alatt kitilt az új rendszer toxikus viselkedésért!

Most sem volt ez másképp: az egyik női streamert segítette ki a fejlesztőcsapat egy tiltással.

Sajnos elég toxikus az R6 közösség egy része a női streamerek irányába, így sokan választják azt, hogy nem fedik fel identitásukat: meg se szólalnak a meccsen.

Képtalálat a következőre: „rainbow six siege”
Windows Central

Ez viszont bajos, hisz egy stratégiai játékról beszélünk, melyben “mellesleg” ölni is kell – elengedhetetlen a kommunikáció.

Persze megvan az egyéni mute lehetősége már voice chaten is az új szezon óta, de megvolt annak az oka, hogy a szóban forgó streamer, Lexi nem élt ezzel: megvárta míg mondanak valami hülyeséget, amit klippelve tovább is küldhet a Ubisoftnak.

Meg is történt, rákérdezett az egyik játékos, hogy melyikőjük (barátnőjével duózott Lexi) sztriptíztáncos, illetve előtte azzal szórakoztak (két embertől jött a bántás), hogy biztos leszbikusok.

Egy körrel később mindkettőjüket kidobta a játék: elnyerték méltó büntetésüket.

A klipben emlegetett “Epi” a Ubisoft közösségi menedzsere ( Craig “Epi” Robinson), neki köszönték meg, hogy figyelt (nem derült ki egyértelműen, hogy az egyik néző küldte el a kiadónak a klipet, vagy nézte épp valamelyikőjük, de több, mint valószínű, hogy utóbbi, hisz gyorsan megtörtént a tiltás).

A Ubisoft nem viccel: módszeresen akarják kiirtani a toxikus embereket a játékból.

Képtalálat a következőre: „rainbow six siege”
forrás: redbull.com

Reméljük, hogy elrettentő példaként szolgál az eset a többi hasonló mentalitással rendelkező játékosnak és rájön végre mindenki: nincs abban semmi különös, ha egy hölgy játszik a játékkal, ők ugyanolyan értékes tagjai a közösségnek, mint bárki más. 

Borító: https://wall.alphacoders.com/big.php?i=750891

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva