Akciók

Egész hétvégén ingyen van a The Division – most MINDHÁROM platformon


A PC-sek mellett a konzolosok is ingyen játszhatják a Ubisoft csapatalapú shooterét.

A múltkori Steam akció után most újból játékra invitálja a Ubisoft azokat, akiknek eddig még nem volt lehetőségük kipróbálni a The Divisiont: elindult az ingyenes hétvége, méghozzá ezúttal mindhárom platformon egyszerre.

Az előttünk álló napokban tehát nemcsak a PC-sek, hanem a konzolosok is tehetnek egy próbát a nyitott világú, RPG-elemekkel teletűzdelt shooterrel, hiszen PS4-en és Xbox One-on is elérhető a free weekend.

Linkek: PC (Uplay szükséges) | PS4 | Xbox One

A jó hír az, hogy valójában egy hosszú hétvégéről van szó, hiszen mindhárom platformon hétfő este 19 óráig lesz kipróbálható a játék. Fontos, hogy az Underground, Survival és Last Stand kiegészítők nem érhetőek el az ingyenes verzióban, minden más azonban igen – ráadásul a mentés később továbbvihető, ha úgy döntesz, hogy megvásárolod a teljes játékot is. Utóbbira ráadásul most elég jó lehetőségek adódnak, hiszen a jövő hét közepéig masszív kedvezménnyel kapható a Division – PS4-en és Xbox One-on 70 százalékkal olcsóbban, a fenti linkekre kattintva nézhetitek meg az akciós ajánlatokat.

Kép: Ubisoft

Nem véletlen, hogy a kiadó ennyire nyomja mostanában az ingyenes hétvégéket és az akciókat, hiszen nagyban készül a folytatás, a The Division 2, amely március 15-én fog megjelenni, így abban bíznak, hogy az első rész után még többen fognak kedvet kapni hozzá. A mostani hétvége remek alkalom arra, hogy te is belekósolj!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva