Counter Strike

A szerencse a HR-rel van: kínai ellenfél és újabb nyerhető meccs a láthatáron


Megint beton meccsekre számíthatunk a Majoron, kiderülnek az első továbbjutók és kiesők is.

Elérkezett a harmadik nap is, ismét durva összeállítást kaptunk a szervezőktől. A HellRaisers tegnap már nyert egyet, tehát Katowicében, a következő Majorön is ott lesznek. Nincs azonban megállás, az eddigi kegizgalmasabb nap következik.

Magyar játékossal, az ilyenkor szokásos láda droppal és értékes nyereményjátékokkal vár rátok a magyar közvetítés a Gamer.hu hivatalos twitch csatornáján

11:00 Vega Squadron vs. fnatic

Két 1:1-es csapat fog összecsapni, a Vega 4:16-ra kapott ki tegnap az Astralis ellen. A fnatic 16:7-re ment a Winstrike ellen, aminek most nagyon örülnek, mert sikerült egy győzelmet összeszedniük. A Vega meglepetés, hogy még itt van, a fnatic meg lassan csalódás lesz, ha ma kikapnak.

12:30 HellRaisers vs. TyLoo

Ismételten az 1:1-esek meccséről van szó, a HR részéről pedig egy verhető ellenfélről. A TyLoo berobbant az idei Majorre, de ha a pálya nem Inferno akkor van esély ellenük. Tegnap 7:16-ra kaptak ki a BiG ellen, a HellRaisers 19:16-ot hozott össze a Cloud9 ellen.

14:00 Winstrike vs. Cloud9

Ezen a meccsen valaki el fog búcsúzni, meglesz az első kiesőnk. Mindkét csapat 0:2-vel áll, így nem lesz címvédés a C9 részéről. A Winstrike 7:16-ot kapott a fnatictól, az amerikaiak a HellRaisers ellen vesztettek hosszabbításban, 16:19-re. Elég szenvedős meccsnek ígérkezik.

15:30 compLexity vs. BiG

Ez viszont annál komolyabb összecsapás lesz, mindkét együttes ereje teljében van, nagyokat játszottak eddig. 2:0-val állnak, tehát valamelyikük tovább fog jutni. Smooya-nak nagyon nagy boost lenne, hogyha hazai pályán továbbjutnának a következő szakaszba, ezért mindent meg is fog tenni. De ugyanez elmondható dephh-ről is a másik oldalon. A coL a G2-t verte el tegnap 16:11-re, a BiG a TyLoo-val találkozott, ott 16:7 lett a végeredmény.

17:00 Na’Vi vs. NiP

Újabb 1:1-es mérkőzés, ami szintén nagyon jónak ígérkezik. Igazi Major döntő feeling az egyik legjobban teljesítő csapatokkal. A Na’Vi tegnap megszerezte első győzelmét a FaZe ellen 16:12-re. A nindzsák viszont a Liquid ellen szereztek vereséget, 10:16-ot ment ellenük az amerikai csapat. Bomba mérkőzés lesz, ráadásul jó időpontban. Kár lenne kihagyni!

18:30 G2 vs. MIBR

Ismét továbbjutásra esélyes ötösök összecsapása érkezik, annak ellenére hogy 1:1-el állnak még mindketten. Nem játszik rosszul egyikük sem, a G2 tegnap a compLexity ellen kapott ki 11:16-ra, míg az MIBR a mousesports-ot tudta elkapni 16:6-ra. Ez is korrekt találkozónak ígérkezik, de valaki 1:2-vel fog ezután állni, eggyel közelebb a kieséshez.

20:00 Astralis vs. Liquid

A nap mérkőzéséhez érkeztünk, bárki bármit is mond. A másik két 2:0-ás csapat, a világ első és harmadik legjobbja ringbe száll egymás ellen, és valamelyikük tovább fog jutni. A Liquid július vége óta nem bukott meccset, még a Majorön sem. Nagyon összeálltak most az amerikaiak, skillből dolgoznak, de remekül működik a recept. Az Astralis alatt néha megremeg a talaj, de a Vega-t könnyedén győzték le 16:4-re, a Liquid ellen azonban ezerszer nehezebb dolguk lesz.

Nyereményjáték sorsolás

Pénteki nyereményünk egy FIFA 19 Standard Edition, választható platformra.

21:30 FaZe vs. mousesports

Ha valaki azt mondja, hogy ez lesz az egyik meccs a 0:2-esek között, ahol valaki elsőként fog kiesni, kiröhögtük volna. Ez viszont a valóság, két ilyen profi csapat közül valamelyik most ki fog esni, nincs mese. Nem megy jól a játék nekik, a FaZe eddig a BiG-től és a Na’Vi-tól kapott ki eddig, a mouzt a NiP és az MIBR verte el. Szomorú ezt látni, de a teljesítményük alapján nem fognak beférni a legjobbak közé.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva