Counter Strike

A Sky Sports lecsapott a Major közvetítésre, a CS:GO Európában is betámadja a legnagyobb sportcsatornát


A Turnert már meghódította az óceán túlsó oldalán, most pedig egy európai sport TV is beszáll a buliba.

A FACEIT büszkén tudatta a világgal, hogy a londoni Major meghozta a Sky Sports kedvét a CS:GO közvetítésekhez, és partnerként beszállnak az esemény mellé.

Ráadásul nem csak a meccseket, hanem exkluzív highlight műsort és egy “Road to the Major” dokumentumfilm sorozatot is közzé tesznek az esemény után. Ezzel a Turner TV-s közvetítései után, Európában is elindulhat egy hullám, melynek zászlóvivője a Sky Sports lehet.

Georgie Faulkner, a Sky Sports Multi Sports részlegének vezetője így nyilatkozott a műsorról:

“A FACEIT Major a világ egyik legnagyobb esport eseménye, és örülünk, hogy a döntő éppen Londonban zajlik majd, egy teljesen új közönség előtt. Nem ismeretlen persze számunkra az esport világa, de a kompetitív CS:GO-ba most először kóstolhatunk bele. Alig várjuk, hogy belevághassunk! Telt házas közönség előtt játszanak majd a SEE Wembley Arénába lépő világsztárok, biztosak vagyunk benne, hogy a TV nézők is imádni fogják.”

A tendencia tehát mostanra szépen begyűrűzött az európai TV-k világába is. A Sky Sports jelenléte a többi sportcsatornának is kedvet csinálhat a CS:GO közvetítésekhez. Főleg akkor, ha sikerül nagy felhajtást és jó nézettséget csinálni a Major meccseknek és műsoroknak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva