League of Legends

Ez igen! – Erre a Camille skinre bármikor rávetnénk magunkat


Igazán kreatív a League of Legends közösség.

Szerencsére a League of Legends-nek kifejezetten aktív, s legalább ennyire kreatív közössége van. Sokat hallani arról, hogy néhány károgó szerint a LoL felett eljárt az idő és ideje lehúznia a Riotnak a rolót, ám időről időre a közösség bebizonyítja, hogy erről szó sincs, a League of Legends él és virul!

Nemcsak a felhasználók számában, vagy az esport közvetítések nézőiben lehet mérni egy közösség aktivitását, hanem a fórumokon történő anyagok pörgésével is. Ha egy közösségen belül folyamatosan érkeznek a kreatívabbnál kreatívabb ötletek, az azt jelenti, hogy az emberek igenis imádnak foglalkozni a játékkal és még szabadidejükben is azon törik magukat, hogy mégis hogyan lehetne még jobbá tenni kedvencüket.

Az utóbbi idők legjobb közösségi ötletét Katya Cyannak köszönhetjük, aki kedvenc skin családját, a Blood Moon csapatot bővítette egy teljesen új taggal. Többek között Jhin, Evelynn, Talon és Diana is rendelkeznek Blood Moon kinézettel, ám Katya hiányolt playmaker karaktert a sorból, egészen pontosan Camille-t.

Blood Moon Camille – Katya Cyan

Katya nemcsak a modellt tervezte meg, ahogy a fenti képen is látható, még a képességanimációkat is Blood Moon tematikájúvá varázsolta. Meglepően jól illeszkedik a karakter egyébként ebbe a világba, a lábpengék fantasztikusak lettek, a démon maszk stílusa pedig telitalálat.

Olyannyira jó lett a skin, hogy a LoL közösség már a Riot Games-t kéri arra, hogy vásárolják meg, s valósítsák meg az ötletet, többen insta buy kategóriába sorolják a Blood Moon Camille-t.

 

 

 

 

Volt akit lenyűgözött a skin részletessége, mások Katya felvételéért lobbiztak a fórumon, hogy a jövőben a Riot Games zászlaja alatt tervezzen a Blood Moon Camille minőségéhez hasonló kinézeteket, sőt olyan is volt, aki a szóban forgó Camille skinért akár a máját is odaadta volna…

Egy biztos, az ilyen minőségű munkákért tényleg megéri harcolni, ki tudja, talán tényleg bevállalja a Riot és a jövőben megvásárolhatjuk magunknak Camille Blood Moon kiadását.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva