Fortnite

Gyerekrajznak indult, mostanra követeli a közösség az Epic-től


A közösség újból összefogott, lássuk mennyire hatja meg ez az Epic Games-t!

Nemrégiben a Redditen megjelent egy poszt, amiben egy édesapa a Fortnite fejlesztőihez fordul kisfia kérésével. A bejegyzés címében leírtak alapján a 8 éves kisfiú már több hónapja rágta apukája fülét, hogy juttassa el terveit az Epic Games-hez, így az apuka úgy döntött, a Reddit lesz a legjobb és leggyorsabb út.

 

For the last couple months my 8yr old has consistently asked me to submit this suggestion to Fortnite developers. So… There you go from r/FortNiteBR

A végeredmény pedig a legmerészebb álmaikat is felülmúlta! A Fortnite közösség egyenesen imádta ezt a kezdeményezést és többen azonnal elkezdték megtervezni a Chicken Troopert, igazodva a kisfiú vágyaihoz. Azóta is folyamatosan hömpölyög a fórum az újabbnál-újabb tervezetekkel, ez a felhajtás pedig idővel biztosan el fog jutni az Epic Games-hez is, ami fantasztikus, ugyanis ez volt a kisfiú vágya!

Néhány közösségi terv a Chicken Trooper Outfithez:

Reddit
Reddit
Reddit

Fantasztikus ötletek születtek Chicken Trooper témán belül, s természetesen ezeket a szóban forgó kisfiú is mind láthatta. Az édesapa készített is egy hálálkodó posztot, amiben megörökítette a boldog kisfiát kedvenc terveivel a falon és az eredeti művel a kezében.

Reddit

Talán az apuka nem is tudja, hogy mennyire okos lépés volt mindez, ugyanis a Fortnite esetében a közösségnek talán a legnagyobb ereje van. Emlékezzünk csak vissza mennyi Reddit ötlet vált már valósággá a Fortnite történetében, a FAMAS, az almák, a gombák, a Grappler, – csak hogy néhányat említsünk –  ezek mind először a közösségi fórumon jelentek meg, s csak utána váltak valósággá.

Vagy ott volt a Boogie Down verseny narancssárga pólós kisfiúja. A hivatalos versenyben nem ért el helyezést, a közösség mégis annyira imádta, hogy az lett az első tánc, ami végül megjelent a Fortnite világán belül. A neve pedig egyértelműen jelezte, hogy ezért a közösség harcolt meg, “Orange Justice”, vagyis “Narancssárga Igazság” lett az Emote megnevezése.

Lehetséges tehát, hogy a jövőben az ölünkbe fog szakadni egy Chicken Trooper skin, ami szintén bebizonyítja majd, hogy nagy közösségi összefogásokat igazán értékeli az Epic Games.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva