Hearthstone

Top 10: minden idők egyik legjobb magyar Hearthstone eredményét hozta az augusztusi hónap


A Blizzard közzétette az előző hónap hivatalos ranglistáját.

Még ha egy kis csúszással is ugyan, de végre közzétette a Blizzard az augusztusi Hearthstone szezon hivatalos eredményeit, így végre láthatjuk, hogy ki az a 200 játékos, aki az élre verekedte magát az egyes régiókban a Ranked módban.

A jó hír az, hogy ezúttal magyar vonatkozása is van a hírnek, a hónap legjobb hazai eredményét elérő exigo ugyanis még a tőle megszokottnál is erősebb hónapon van túl: a hatodik helyen zárta a szezont az európai szerveren. Vannak nagyon jó ladder játékosaink, de ennyire előkelő pozícióban ritkán látunk magyar Hearthstone-ost – jár a gratuláció a magyar Hearthstone Global Games-válogatott kapitányának!

Kép: Blizzard

Exigo így a lehető legjobban indította az idei Hearthstone Championship Tour-évad harmadik szakaszát (ez augusztustól novemberig tart), hiszen az előkelő helyezésért 15 HCT-pontot tehet zsebre – ennél többet (16-ot) csak az első helyezett Elfandor kap a ladder eredményért. Ezzel már most jelentősen megnőtt az esélye annak, hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű pontja a következő vb-selejtezőre.

A legutóbbi kvalifikációs versenyre, a két héttel ezelőtt tartott Europe Fall Playoffs tornára sajnos egy magyar Hearthstone-os sem tudta kivívni a bejutást. Reméljük azonban, hogy a következő selejtezőn már hazai játékosnak is szurkolhatunk majd – például exigónak, ha hasonlóan erős eredményeket szállít a következő hónapokban is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva