Counter Strike

A HellRaisers megkapta a BIG-et, tényleg jól működik a Buchholz rendszer


Fogynak a csapatok, egyre kiélezettebb a verseny, a hasonló erősségű csapatok mostantól egymást kapják ellenfélül.

Tegnap már elbúcsúzunk két csapattól, 0:3-al kiesett a Winstrike és a hatalmas meglepetésre a mousesports is. Ma pedig további búcsúzókra lehet számítani! A Buchholz rendszernek köszönhetően a sorsolás ettől a körtől figyelembe veszi a csapatok eddigi eredményét a 2:1-es és 1:2-es csapatok párosításánál. Az eddigi legjobbak egymás ellen, a leggyengébbek is egymással küzdenek majd, a 2:1-es rétegen belül is.

Magyar játékossal, az ilyenkor szokásos láda droppal és értékes nyereményjátékokkal vár rátok a magyar közvetítés a Gamer.hu hivatalos twitch csatornáján

12:00 HellRaisers vs. BIG

Valamelyikük tovább fog jutni ezután a mérkőzés után, ugyanis mindketten 2:1-el állnak. A németek a bombaformában levő compLexity-től kaptak ki 8:16-ra tegnap, a HR viszont elverte a TyLoo-t 16:10-re. Jó meccsnek ígérkezik, az eddigi találkozókat inkább a HellRaisers nyerte, de most vissza lehet vágni nekik.

13:30 Vega Squadron vs. NiP

Ez a meccs viszont egy elimination találkozó lesz, azaz a vesztes pakol haza. A Vega csak a C9 ellen tudott győzelmet aratni, az Astralis-tól és a fnatic-től is kikaptak. A NiP is hasonló cipőben jár, a mouz volt az első áldozat, azóta viszont lossoltak a Na’Vi és a Liquid ellen is. Nagy meglepetés lenne, ha nem a CIS csapat utazna ma haza.

15:00 FaZe vs. TyLoo

Újabb kiesési meccs, ahol a TyLoo talán nem is akkora meglepetés, mint a FaZe. A kínaiak tegnap kikaptak a HellRaisers-től, vagyis ha nem játszanak velük Infernót, úgy néz ki így már nem olyan erősek. A FaZe viszont nagy meglepetés, hogy itt van, mármint hogy ilyen alacsonyan. Egyedül a mouz csapatát kapták el, akiket ezzel ki is ejtettek tegnap.

16:30 Na’Vi vs. fnatic

Ez a harc viszont már a továbbjutásért folyik, bár őszintén szólva sok esélye nincs a svédeknek. Az orosz-ukrán csapat elverte a FaZe-t és a nindzsákat is, egyedül az Astralis-tól kapott ki, de az is 16:14 lett. A fnatic ezzel szemben álomsorolással nyomta eddig. Az elején a coL leültette őket, viszont a két gyengébb CIS csapatot elverték, bár a Vega is 16:14 lett a vége. Nagy meglepetés lenne ha a svédek tudnának győzni.

18:00 G2 vs. Cloud9

A címvédő jelen pillanatban a kiesés elkerülése érdekében játszik, ugyanis valamelyikük ki fog ma esni. A franciáknak talán több esélyük van, bár ők is csak a HR-t verték el, kétszeres hosszabbításban. A C9 is hasonló cipőben jár, igaz ők kikaptak a HR-től, viszont hosszabbításban elverték a Winstrike-ot, akik a szakasz talán leggyengébb csapata voltak.

19:30 Astralis vs. MIBR

Impozáns összecsapást kaptunk a nap végére. A dánok egyedül a Liquidtől szenvedtek vereséget, azt is hosszabbításban. Az MIBR-nél más a helyzet, ők a TyLoo ellen kaptak ki egy embertelen comeback keretei közt.  Mindenki máson könnyedén mentek át, és valamelyikük este tovább fog jutni. A legutóbbi találkozásuk nagyjából két hete volt, ott 2 pályán nyert az Astralis. Ma este a Made In Brazil javíthatja a statisztikákat, oda pakolhatja az első győzelmüket 2018-ban a dánok ellen.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva