Counter Strike

“Alig beszél, full kedvetlen, és NiKo hívja a köröket” – Karrigan a Major után távozhat a FaZe-ből


Túl sok bizonyíték szól az irányító távozása mellett, ez már nem lehet véletlen. Hivatalos bejelentés persze leghamarabb a Major után várható.

Karrigan szerepe a FaZe-ben mindig is a kimunkált irányítás volt, a dán IGL-nek be nem állt a szája a körök alatt. A mostani Majoron azonban szinte meg sem szólal, kedvetlen, és a csapat szenved is rendesen.

0:2-ről küzdötték vissza magukat 2:2-re, innen várják az utolsó napi sorsolást.

Az elemző SPUNJ megfigyelései szerint szinte biztosra vehető, hogy karrigan letette az irányítói szerepet. NiKo hívja a köröket, ami azt mutatja, hogy a FaZe már a karrigan utáni időszakra készül.

Karrigan szétesését indokolhatja a tény, hogy a csapatnál közölték vele, a Major után lecserélik valaki másra. Ezt igazolhatja az alábbi Tweet is:

“Azt hiszem itt az idő” – írta a mousesports elleni meccs előtt. Ha kiestek volna, lehet egyből be is jelentik a cserét. A csapat azonban életben maradt, így egyelőre semmi biztosat nem tudunk.

És akkor még rain és Pala interjújáról ne is beszéljünk. Megkérdezte a norvég játékostól, tényleg NiKo irányít jelenleg? A válasz csak annyi volt “No comment”.

A találgatás persze egyből beindult, ki lehet az utódja? Nos, ha NiKo irányít, akkor egy nyers aimerrel járnának a legjobban. ScreaM, apEX vagy akár byali is szóba jöhet, tekintve, hogy nincs csapatuk. Ha irányító típusú játékost keresnek, akkor NBK tűnik esélyesnek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva