Fortnite

Mi van veled Epic Games?! – Egy újabb exkluzív skint gáncsolt el a kiadó


Úgy tűnik a Fortnite kiadója számára csak egyetlen dolog exkluzív, s az a pénz!

Hatalmas öngólt rúgott a mai napi (szeptember 15.) Item Shop ciklussal az Epic Games, a közösség fortyog, a Rouge Agent pedig újból megvásárolható.

Így igaz, aki még nem látta volna a mai rotációt, egy Starter Pack exkluzív kinézet a semmiből megjelent és helyet szerzett magának az Item Shopban. A legelső Starter Pack Outfitje anno egy kiváló lehetőség volt azoknak, akik összességében nem szerettek volna egy halom pénzt költeni skinekre, ám mégis szerettek volna valami személyeset a felhasználójukra. Ekkor érkezett a kizárólag pénzért megvásárolható pakk, amibe ráadásul még bónusz V-Bucks is található volt.

Reddit

Azóta lepörgött még két Starter Pack ciklus, így az első és a második kinézet értéke egyre csak növekedett. Egészen idáig, ugyanis az Epic Games úgy döntött, hogy az első Starter Pack “exkluzív” kinézetét 1500 V-Bucks-ért bedobják az Item Shopba, had vigye az aki szeretné.

Ezzel végül is nem lenne gond, de így hosszútávon saját maguk ellen is dolgoznak, ugyanis eddig a játékosok lendületből vetették rá magukat az exkluzívnak kinéző tartalmakra, hogy növeljék felhasználójuk értékét, így viszont csak azt üzeni az Epic, hogy nyugodtan ki lehet várni, nem kell azonnal vásárolni, majd ha tényleg tetszik néhány hónap múlva úgyis meg lehet venni.

Reddit

Annyi pozitívum van a dologban, hogy aki korábban vette a skint a Starter Pack-kel, annak valamennyivel kevesebb pénzt kellett költenie rá, valamint ugye V-Bucks-ot is kaptak pluszban mellé.

Így viszont szinte biztos, hogy az igazán ritka skineknek tartott Outfitek még vissza fognak térni a jövőben, így a Renegade Raider és a Halloween exkluzív Skull Trooper és Ghoul Trooper is vissza fog táncolni az Item Shop kínálatába.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva