Counter Strike

RIP – A BIG rendesen elkente a HellRaisers-t

Sn0w - Farkas Máté - 6 éve Címkék: big, hr,

Amilyen izgalmasan indult, olyan unalmasan ért véget ez a mérkőzés.

A vétónál a BIG a Traint választotta, ezért a HR dönthette el, hogy melyik oldalon kezd, ők pedig a CT oldal mellett dönthettek. Az első félidő nagyon szorosra sikeredett, az első kört a BIG-nek sikerült behúznia, viszont a HR-nek bejött a forcebuy, így az elkövetkező 2 kört is sikerült lehoznia a HellRaisers-nek. Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két csapat, 2-3 kört hozott az egyik fél, majd fordult a kocka. Még egy smooya-DeadFox párbajnak is a szemtanúi lehettünk, ami egy késeléssel ért véget, szerencsére DeadFoxnak sikerült leszúrnia az angol játékost, majd még a bombát is volt ideje felszedni. Az első félidőt egy hajszállal nyerte a HR, 8-7-re.

A térfélcsere után a BIG hozta a pisztolykört és ezzel együtt a következő 2 kört. A HR-nek nagyon nem ment a támadás, gyakorlatilag az egész T oldaluk egy katasztrófa volt, nem tudtak érvényesülni, a BIG pedig szépen egyesével levadászta a játékosokat. A T oldalon mindössze egyetlen kört sikerült hoznia DeadFoxéknak, így a végeredmény 16-9 lett. Míg a BIG-nél smooya és gob b volt a húzóerő, addig a HR-ben csak ISSAA-nak adta, a többiek jócskán le voltak maradva, a bondik-woxic páros mindössze 8-8 killt szerzett a 25 kör alatt.

A végeredmény | Forrás: HLTV.org

Reméljük, hogy az elkövetkezendőkben jobban összeszedik magukat, mert amit ezen a T oldalon láthattunk, az valami rettenetes volt.  Jelenleg ezek után 2-2-ben van a HR, a következő mérkőzés fog eldönteni mindent.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva