Counter Strike

A végső csata: HR vs. fnatic, G2 vs. FaZe és NIP vs. MIBR meccsekkel támad az utolsó nap


Ma már csak 3 BO3 lesz, ám annál keményebbek

Ma eldől, hogy ki pakol haza, illetve hogy ki jut tovább a Champions szakaszba. Ahogy a Kihívóknál már láthattuk, az utolsó napon három BO3 megy, egy sima BO1-el nem lehet egy ilyen súlyú találkozót eldönteni.

Magyar játékossal, az ilyenkor szokásos láda droppal és értékes nyereményjátékokkal vár rátok a magyar közvetítés a Gamer.hu hivatalos twitch csatornáján

12:00 – fnatic vs. HellRaisers

A mostani lineupok sosem találkoztak még egymással, abszolút új lesz a helyzet mindenkinek. Februárban kétszer is elverték BO1-ben a svédeket, ám abból a csapatból csak a JW-krimz-flusha trió maradt meg. Kiélezett találkozó lesz, de a HR-nek talán picivel több esélye van nyerni. A fnatic álomsorolással nyomta eddig, az elején a coL leültette őket, viszont a két gyengébb CIS csapatot elverték. A vétó sorsdöntő lesz, hiszen a svédek eddig Nuke-Train bannokkal kezdett, a HellRaisers ellen viszont Overpass és Dust2 sem lenne életbiztosítás. Valami nagyot kell tehát húznia az irányítóknak.

15:00 – G2 vs. FaZe

Ezt a mérkőzést sem az utolsó napra vártuk volna, ám úgy néz ki, hogy a FaZe csapatában nincs minden rendjén. Karrigan alig beszél, és NiKo irányít helyette, ez nem jelent sok jót az együtt maradás szempontjából. A TyLoo-t simány elverték 16:4-re, de ott inkább nyers aimból kellett játszani. A G2 a C9 ellen dupla hosszabbítással tudott továbbjönni, talán inkább a FaZe-nek áll a zászló. De ebből is bármi kisülhet, ha shoxot elkapja a gépszíj, akkor nincs megállás.

18:00 – NiP vs. MIBR

Ismét egy bombasztikus összecsapás, egy parázs rangadó. Mindketten kicsit hullámzóan teljesítettek a tornán, attól eltekintve hogy tegnap este az Astralis rommá alázta a brazilokat. Sikerült Dust2-n 0:16-ra kikapniuk a dánok ellen, ami lehet hogy bedöntötte őket mentálisan. Persze éghetnek a bosszúvágytól is, de az első állítás valószínűbb, itt most szó szerint a padlóról kell felállniuk

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva