Counter Strike

CS:GO történelem a Majoron, megvan az első 16:0! Hatalmas alázást kapott a mibr


A világelső Astralis stílusosan jutott a legendák közé, körveszteség nélkül takarította el az útból az amerikai sztár válogatottat.

A FACEIT 2018-as Major tornáján egyetlen egy olyan csapat volt a 24-es mezőnyben, ahol mind az öt játékos Major győztesnek vallhatja magát. A mibr 3 brazil játékosa (FalleN, coldzera és fer) kétszer, 2 USA playerük (Stewie2k és Tarik) egyszer bizonyultak a világ legjobbjának. A torna negyedik körében azonban nem ezzel a rekorddal hívták fel magukkal a figyelmet, hanem minden idők legmegalázóbb vereségével.

16:0-ra kikaptak a világelső Astralis-tól, ilyen szégyen még soha senkivel nem történt a Majoron.

Nem lebecsülve persze senkit, de azért voltak itt már indiai vagy éppen dél-afrikai csapatok is a Majoron, de 16:0-ra még őket sem lehetett elverni. 16:1 persze többször is volt már, az ESL One: Köln 2014-es Major versenyén rögtön 3 is egyszerre. De 16:0 még soha, a 13 Major története során, egészen a mibr mostani bukásáig.

Totális megsemmisítést hajtottak végre a dánok, mind a 16 körben megöltek minden brazil játékost. A 16 körből 12-szer lőtték ők az entry-t, de a maradék 4 körben is megfordították az állást. Az utolsó körben ráadásul még dupla entry-je is volt a mibr-nek. De így se ment. Emellett ráadásul két 1vX szitut is le kellett hozniuk, de még ez is összejött.

Stewie tökéletesen összefoglalta a lényeget, meccs utáni posztjában:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva