Fifa

MINDEN amit a FIFA 19-ről tudni érdemes


Mostanra nagyjából mindent tudunk a szeptember 28-án megjelenő játékról.

Már tényleg csak néhány nap választ el minket, hogy végre a kezünkbe vehessük a FIFA 19-et, ezért úgy gondoltuk, összeszedjük a legfontosabb információkat a nemsokára megjelenő játékról.

1. Mikor jelenik meg a játék?

A hivatalos megjelenés szeptember 28. Ezt persze különböző feltételek módosítják, de ettől a naptól kell számítani a kedvezményeket.

2. Hogyan tudom korábban kipróbálni?

Erre sok lehetőségünk van, nézzük is sorjában őket:

a, Xbox One:

Legkorábban szeptember 20-tól lehet kipróbálni a már “aranylemezes” teljes játékot, melyet 10 órán keresztül lehet nyüstölni. Ehhez nincs másra szükség, csak minimum 1 havi EA Access előfizetésre, és természetesen GOLD tagságra, ha online is szeretnénk játszani. Fontos infó: A 10 óra alatt elért eredményeket MINDEN esetben menti a játék. Ha tehát az Ultimate Team-ben elkezdtek egy csapatot, vagy esetleg a Journey-ben indultok el, a játék mindent elment, és későbbi megvásárlás esetén minden folytatható lesz.

b, PC:

Talán a PC-s játékosok jártak a legjobban, hisz az Origin Access Premier segítségével, már szeptember 20-án elkezdhetnek játszani a teljes játékkal, épp úgy, mint az Xbox-os társaik, annyi különbséggel, hogy nekik nincs 10 órás megkötés, számukra 8 nappal előbb jelenik meg a játék.

Egy kicsit olcsóbb megoldás a sima Origin Access, melyben szintén egy 10 órás “teljes-próba verzió” szerepel, épp mint Xbox-on.

c, PS4:

Sajnos a Sony makacssága itt is falat húzott a játékosok, és a FIFA 19 (és sok más játék) közé, hisz nem engedték meg az EA Access bevezetését a konzolon. A Play Station-ön játszóknak sajnos várniuk kell a rendes megjelenésig.

3. Milyen verziókban jelenik meg a játék?

A FIFA 19 három verzióban rendelhető elő. Megjelenés után valószínűleg a 2 speciális kiadás már nem lesz elérhető, és csak a semmilyen extrát nem adó Standard Edition lesz elérhető.

A három kiadás a következő:

 

Standard Edition

A legolcsóbb, és így legkevesebb plusz tartalmat adó Standard Edition.

A csomag tartalma:

  • 5 Jumbo Premium Gold csomag, hetente 1 darab.
  • Cristiano Ronaldo kölcsönjátékos 7 meccsre.
  • Speciális FUT mezek, melyeket a zenéért felelős előadók készítettek.

 

Champions Edition (Nintendo Switch-re nem kapható)

A középső, Champions Edition. Ez már egy kicsit kövérebb extrákkal érkezik.

A csomag tartalma:

  • 3 nappal korábban elérhető, mint az alap kiadás.
  • 20 Jumbo Premium Gold csomag, hetente 1 darab.
  • Bajnokok Ligája Gold Játékos Pick – 1 darab szabadon választható játékos (5 randomból) a kvalifikált csapatokból, 80 – 83 rating között.
  • CR7 és Neymar Jr. kölcsönjátékos 7 meccsre.
  • Speciális FUT mezek, melyeket a zenéért felelős előadók készítettek.

 

Ultimate Edition (Nintendo Switch-re nem kapható)

A totális overkill, az Ultimate Edition.

A csomag tartalma:

  • 3 nappal korábban elérhető, mint az alap kiadás.
  • 40 Jumbo Premium Gold csomag, hetente 1 darab.
  • Bajnokok Ligája Gold Játékos Pick – 1 darab szabadon választható játékos (5 randomból) a kvalifikált csapatokból 80 – 83 rating között.
  • CR7 és Neymar Jr. kölcsönjátékos 7 meccsre.
  • Speciális FUT mezek, melyeket a zenéért felelős előadók készítettek.

Ezeken felül a FIFA 19 PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelenik. Ezek a kiadások a FIFA 19 Legacy Edition néven jelennek majd meg, és rengeteg megkötést fognak tartalmazni. Alapvetően teljesen más játék, hisz amíg a FIFA 19-et a Frostbite motor hajtja, a korábbi generációs konzolokon a FIFA még mindig IGNITE enginnel jön, és ez valószínűleg nem is fog megváltozni (ha egyáltalán jövőre még megjelenik a FIFA a régi gépekre).

4. Ki a legerősebb idén?

Először fordul elő, hogy Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is egy összértéket kapott egy FIFA részben. a FIFA 19-ben mindketten 94-esek, így ők ketten a legerősebb játékosok a játék megjelenésekor.

Soha nem volt még ilyen – CR7 vs. Messi az évek során

5. Milyen komolyabb újdonságok vannak az idei részben?

Természetesen az első, és legfontosabb, hogy az idei évtől a Konami helyett az EA birtokolja a jogokat, melyek felhatalmazzák a kiadót, hogy a BL-t és az EL-t is felhasználhassa a játékában, így sokkal autentikusabbá varázsolják majd a FIFA 19-et. Ezt már ki is lehet próbálni a demóban, mely elérhető PC-n, Xbox-on, és Play Station 4-en is. Erről itt írtunk néhány gondolatot:

4+1 dolog amiért a FIFA 19 TÉNYLEG jobb lehet az elődjeinél

6. Továbbra is Premier League központú lesz a játék?

Erre választ majd csak néhány héttel az Ultimate Team indulása után tudunk adni, mikor látjuk már, hogy a fejlesztők kikre fókuszálnak idén. Biztató jel lehet azonban, hogy az idei évtől a La Liga játékosok arcai is szkennelve vannak, és 16 (!!!) új stadion is bekerül a játékba a spanyol első osztályból! Szomorú azonban, hogy a Camp Nou nem került be a játékba.

7. Folytatódik a The Journey?

Igen, méghozzá nem is akárhogy! Az idei évtől már nem csak Alexet, és alkalmanként barátját, Danny-t irányíthatjuk, hanem megismerkedünk közelebbről a húgunkkal, Kimmel is. Sajnálatos hír, hogy az idei epizód lesz az utolsó, ezt a sztorit idén befejezik a fejlesztők. Pletyka egyelőre nem látott napvilágot, hogy a FIFA 20-ban lesz-e helyette valami más, esetleg egy másik történet, vagy mondjuk FIFA Street, ha már úgy is olyan jubileumin hangzik a 20-as elnevezés.

Ezekkel az információkkal felvértezve, már nekivághatunk a FIFA 19-nek. Természetesen a megjelenésig még bármilyen infómorzsa hullik, mi tájékoztatunk róla benneteket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva