Counter Strike

Összejöhet az álomdöntő, megvan a párosítás a Major utolsó szakaszára


Komoly meccsek várhatóak csütörtöktől

Lezajlott tegnap a csoportkör utolsó három meccse is, ahonnan győztesen került ki, és ezzel továbbjutott a HellRaisers, a FaZe, illetve a Made In Brazil. 

1:2

 2:0

  1:2

DeadFox ezzel esport történelmet írt a magyar scene-en belül, az első magyar Major legendává vált! Innen is gratulálunk neki, immár sokadjára. Ünnepelni azonban nincs idő, megjöttek a párosítások a negyeddöntőről. Szó se róla, kaphattak volna könnyebb ellenfelet Bencéék, de a legdurvább menetrendje az Astralis-nak lesz!

A meccsek napokra lebontva:
  • Szeptember 20, csütörtök: 16:15 Na’Vi vs. BIG | 19:45 compLexity vs. MIBR
  • Szeptember 21, péntek: 17:15 Liquid vs. HellRaisers | 20:45 Astralis vs. FaZe

A Liquid nem éppen a legjobban verhető ellenfél, bár ezen a szinten már egyik meccs sem könnyű. Már önmagában ez is hatalmas csoda és siker, hogy idáig eljutottak a srácok. Nem hiába nyilatkozik ISSAA is mindig sírva, első Major tornáján van a srác és máris idáig eljutott. Innen már csak a Major győzelem van hátra, de a realitás talaján maradva az még kicsit odébb van. A legdurvább playoff az egyik nagy esélyes Astralis előtt áll. A dánok a FaZe ellen kezdenek, aztán akár megkaphatják az eddig verertlen Liquidet is, a döntőben pedig jöhet egy álom finálé a Na’Vi ellen.

Magyar játékossal, az ilyenkor szokásos láda droppal és értékes nyereményjátékokkal vár rátok a magyar közvetítés a Gamer.hu hivatalos twitch csatornáján, tehát csütörtök délután találkozunk a streamen, addig mindenki gyűjtse össze az erejét a szurkolásra kedvenc csapatához, mert szükség lesz rá!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva