Fortnite

Egy távirányítható bokor, ami átveri és lebuktatja az ellenfeleket? – Jöhetne!


Újítások terén valami ilyesmit látnánk szívesen, nem pedig egy újabb zsebbázist.

Eljutottunk arra a pontra, hogy a közösségi ötletek nagyobbat szólnak, mint a hivatalos bejelentések. A legújabb tárgy, a Port-a-Fortress például egy olyan űrt kíván betölteni a Fortnite: Battle Royale játékmenetében, ami nem is létezik, így ha az Epic Games sorban tolhatja ki magából a használhatatlannál használhatatlanabb újdonságokat, egyszer-egyszer igazán beleférhetne egy kis poén a frissítésjegyzékekbe.

Az egyik közösségi tag például tervezett egy távirányítható tárgyat, ami leegyszerűsítve egy kiskocsi lenne, amire egy bokor van rögzítve. Mindezt kivitelezni sem lehetne nehéz, adva van már minden a játékfájlokban. Nem kellene hozzá más, csak a Guided Missile távirányítású mechanikája, valamint az ATK-k mozgása. Az animáció nagy része pedig úgyis egy bokor lenne, ami a magunkra vehető bokor tárgy kiköpött mása lehetne.

Miért lenne létjogosultsága a tárgynak? Az Epic Games nemrégiben újból megjelentette a Guided Missile, persze csak az után, hogy bőven alakítottak a működésén. Lassabb lett, kisebbet sebez, nem roncsol oly mértékben struktúrákat, mint eddig, vagyis összességében inkább felderítő szerepe van. Az RC Bushmobile – így nevezte el a tárgyat a tervezője – éppen mindennek az ellentéte lenne.

Az RC Bushmobile tervezete – The Final Hoss

Szintén képesek lennénk felderíteni vele, ugyan úgy külső nézetből szemlélnénk a mozgását, mint a Guided Missile esetében, viszont az RC Bushmobile a szárazföldi, passzív felderítést helyezné előtérbe. A Guided Missile lehet, hogy gyengült, de még mindig sebez, a Bushmobile-t viszont elterelésre lehetne használni. Még ha nem is tudjuk teljesen elhitetni ellenfelünkkel, hogy az a bokor egy húsvér játékos, akkor is kiváló lenne a pozíciók felderítésére, valamint az ellenfelünk sem fog tudni 100%-osan koncentrálni, ha az orra előtt fel-le cikázik egy bokor. Míg ellenfelünk a védtelenségbe idegesíti magát, búvóhelyünkről előtörve könnyűszerrel végezhetnénk vele.

Valamint a tervező hozzátette, önmagában nem egy agresszív tárgynak készült az irányítható bokor, de egy C4-gyel kombinálva könnyedén azzá lehetne tenni. Elég lenne csak rádobni a robbanószert a kiskocsira, a rajta susogó bokorral ellenfelünk mögé irányítani, kiszállni az irányítás nézetből és detonálni a C4-et.

Epic Games

Nagyon úgy néz ki, hogy mostanában csak azért érkezik hetente új tárgy, vagy fegyver, mert az Epic Games hozzászoktatta ehhez a közösséget. Ez természetesen a minőség rovására megy, s ilyenkor, amikor előtör a hullámvölgy, érkeznek az ilyen tárgyak, mint a Port-a-Fortress. Holott ahogy az RC Bushmobile esetében is látjuk, egy aprócska kis kreativitás még ha nem is egy eget rengetően hasznos, de legalább jópofa újdonságot eredményezhet.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva