Fortnite

TSM Daequan: “vissza kéne hozni a double pumpot, hogy legyen esély a double barrel ellen”


TSM Deaquan ötletei következnek arról, hogy hogyan lehetne felrázni kicsit a Shotgun metát.

Bizonyára aki a nyarat nyaralással töltötte és most kapcsolódik vissza a Fortnite világába az meglepetéssel fogja olvasni ez egész cikket, no meg ezt a mondatot: a shotgunok nem elég erősek.

Nem teljesen igaz ez, van egy közülük, ami kezdetben megosztotta a közösséget (sokan haszontalannak vélték, lévén csak tényleg nagyon közelről effektív): ez a double barrel shotgun.

Képtalálat a következőre: „double barrel shotgun fortnite”
Inverse

Gyakori setup a mai metában, hogy egy Shotgunt és egy SMG-t viszünk magunkkal közelharcra: egy lövés a shotival, beleeresztjük a tár SMG töltényt az ellenfélbe, majd vissza a shotgunra – persze akkor, ha él még ellenfelünk.

Ez a Pump és Heavy shotgunokkal megoldható, a Tacticalnál természetesen nincs értelme – a dupla csövesnél pedig precíz célzás esetén nincs szükség másra, akkorra már halott ellenfelünk.

Amint olvasható, a TSM profija, Daequan is ezt kritizálja: szerinte a közelharci csatákat az dönti el, hogy ki talált double barrelt.

Gyakorlatilag hiba volt berakni a double barrelt és kivenni a double pump mechanikát: logikátlan döntés született.

Folytatja a gondolatot azzal, hogy szerinte vissza lehetne hozni a dupla shotgun használatot (ugye a késleltetés eltörlésével) azzal a kitétellel, hogy a dupla csövesnél ne működjön -a Shotgun+SMG kombó úgyis jobb lenne annál.

Alternatív javaslatként megemlíti, hogy a Tactical szórásán lehetne csökkenteni, a Pump sebzésén pedig növelni – így nem lenne sokkal jobb a dupla csöves a többinél (persze legendary, úgyhogy érti, hogy azért alapvetően erős kell, hogy maradjon).

Elég jó gondolatokat fogalmazott meg a profi játékos, tényleg érdemes lenne kezdeni valamit a Shotgun metával, mert még mindig több ügyességet igényelt a dupla pump használata, mint az arcába durrantani valakinek a dupla csövest.

 

Borító: https://www.reddit.com/r/FortnitePhotography/comments/9gh4rj/shotguns_are_alive_and_well_raven_vs_grill/

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva