Fifa

Ilyen lesz az előrendelői bónusz: BL játékos választó!


Egy lelkes reddit felhasználó képe alapján nagyjából belőhetjük: Ilyen kártyákra számíthatnak az előrendelők.

Tegnap egy infóbomba keretein belül megírtunk nektek mindent, amit a FIFA 19 megjelenéséről tudni érdemes. A cikkben bővebben olvashattok a korábbi kezdés lehetőségeiről, a The Journey-ről, de az előrendelői csomagok tartalma is részletesen le van írva.

MINDEN amit a FIFA 19-ről tudni érdemes

Ugyan a Standard Edition nem ad lehetőséget aktiválni a “UEFA Champions League GOLD Players Pick” előrendelői akciót, a Champions és az Ultimate Edition igen. Ilyen azonban korábban még nem volt a FIFA történetében, így kicsit utána néztünk, hogy ugyan mire is számíthatunk.

UEFA Champions League GOLD Players Pick

  • 5 véletlenszerű játékost fog felajánlani a játék
  • Ebből az 5 játékosból 1-et választhatunk majd ki, melyet minden további megkötés nélkül tudunk használni a csapatunkban.
  • Ezek a lapok szinte biztosan untradeable lapok lesznek.
  • Arról nincs még információ, hogy sima rare gold lapok lesznek, vagy kapnak egyedi BL kártya designt.

Egy lelkes reddit felhasználó összeollózott egy képet, melyen rengeteg, sokaknak igencsak jól használható lap kapott helyet. Ezek a lapok mind megjelenhetnek a “csomag” nyitásakor. (Fontos megjegyezni, hogy ez NEM AZ ÖSSZES, a feltételeknek megfelelő lap)

A lapok között non-rare játékosok is felfedezhetőek. (A kép kattintás után tovább nagyítható)

Amint látszik, igen csak széles a skála, így szinte biztosnak látszik, hogy tudunk majd olyan játékost választani, aki minimum a kezdeti időszakban beleillik majd a csapatunkba.

Ezek után már csak egy kérdés maradt? Ti kinek örülnétek? Sokan például Goretzka vagy Gabriel Jesus-t mondják, de persze redditen is nagy a szórás. Én Martialra szavazok! Nektek ki lesz a csomagból a favorit?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva