Counter Strike

NiKo akkora király, hogy a saját meccsén kapott láda droppot a Majoron


Egyes nézőknek évek óta nem esik egyetlen láda se, de ez a srác még játék közben is megkapja a Dust2 droppot.

NiKo neve szinte minden nap szóba kerül a Major kapcsán. A csapat 0:2-vel kezdett, majd a pocsék rajt után karrigan egyszer csak elhallgatott a meccseken. Mindenki IGL cserét sejtett a háttérben, a találgatásokat végül maga NiKo törte meg. Egy interjúban elárulta, tényleg ő lett a FaZe új irányítója.

0:2 után viszont megtáltosodott a FaZe. Akár a kiismerhetetlen hívások, akár az újra megtalál ritmus, vagy az új lendület tette ezt velük, bevált. Azóta mapot sem bukott a csapat, és a kiesés széléről visszatáncolva végül legendákká váltak. Az utolsó fordulóban a G2 ellen igazi élet-halál harcot vívtak, Dust2-n csak 25:22-re sikerült nyernie a FaZe-nek.

Egy ilyen fontos, maratoni csata egészen biztos mély nyomot hagy egy játékosban, NiKo azonban még egy extra emléket is kapott a játéktól a kiélezett mapról.

Bizony, egy Dust2 Souvenir ládát! Egy Major droppot, amire mások már évek óta hiába várnak.

Most biztos mindenki arra gondol: “Ez nem ér, én évek óta nézem és még sose kaptam semmit!” Egyrészt nem vagytok egyedül, rengeteg játékos van a világon hasonló helyzetben, a láda drop tényleg elég szerencsés ajándék. Másrészt viszont nyugodjatok meg, van példa a magyar droppokra is bőven.

A Major meccsek magyar közvetítését nézve, ugyanis a hazai játékosoknak is esnek szépen a ládák, erről korábban is írtunk már.

A dolog érdekességét itt inkább az adja, hogy mekkora mázlista ez a NiKo, de tényleg! Hiszen teljesen más, ha valaki nézőként kapjon droppot, és hogy azon a meccsen essen neki, amin ő maga is játszott. Láttunk már ilyet a történelemben, de egy kezünkön meg tudnánk számolni, hány játékos kapott már Major droppot saját meccsén.

A nézők többen is vannak, és több meccset is néznek, mint ahányon egy játékos játszani tud a Majoron. NiKo mégis megcsinálta…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva