Hearthstone

Bréking: 4 új Classic lap érkezik, új szintek a kezdőknek + egyéb újdonságok


A Blizzard kitálalt a jövőre vonatkozó tervekről.

Kész Hearthstone bejelentés-áradatot tartogatott a Blizzard kedd estére: egy sor készülő újdonságról rántották le a leplet a legutóbbi bejegyzésükben. Lássuk, miről is van szó!

4 új Classic lap

Már korábban is szó esett arról, hogy azáltal, hogy a Hall of Fame-be került néhány Classic kártya, felborult az induló lapkészlet egyensúlya, amit lehet, hogy pótolni kell majd. Most végre sor kerül erre: az Ice Block, az Ice Lance, a Conceal és a Power Overwhelming helyére 4 új kártya kerül be a Classic szettbe (2 Mage, 1 Rogue, 1 Warlock). Ezek lesznek azok:

A lapok októbertől lesznek bonthatóak a Classic pakkokból, illetve le is lehet majd őket craftolni természetesen. A Blizzard egyébként azt ígéri, hogy a későbbiekben további hasonló bővülés várható – egyrészt azért, mert a későbbiekben is terveznek átrakni lapokat a Hall of Fame-be, másrészt pedig azért, mert a négy említett kártyán felül voltak még lapok (pl. Sylvanas, Ragnaros), amik kikerültek a Classic készletből.

Új szintek a kezdőknek

Szintén volt már szó arról korábban, hogy Rank 25 előtt további szinteket vezetnének be a kezdőknek, hogy minél később találkozzanak az újoncok a kiforrottabb paklikkal és a tapasztaltabb játékosokkal. Ezt most meg is lépik: immáron Rank 50-ről fog indulni mindenki.

Kép: Blizzard

A 25 új szint pont ugyanúgy fog viselkedni, mint a Rank 25 és Rank 20 közötti tartomány: csak előrefele lehet majd haladni itt, visszafele nem. Illetve aki egyszer eléri a Rank 25-öt, az már soha többet nem eshet hátrébb. A Blizzard reméli, hogy ezáltal javul majd az új játékosokat érő játékélmény – ezt különféle extra ajándékokkal igyekeznek majd megfejelni.

Leállították a Tournament Mode fejlesztését

Egyre gyakrabban merült fel mostanában a kérdés: hol van az év közepére beígért Tournament Mode? Most kiderült: a Blizzard elárulta, hogy egyelőre szüneteltetik a fejlesztését, mert nem voltak elégedettek azzal az iránnyal, amerre haladtak – nem illeszkedett jól a Hearthstone egészébe az új játékmód. Jelenleg tehát az újragondolás fázisában vannak, és hangsúlyozták, hogy belátható időn belül nem érdemes számítani erre a funkcióra.

Egyelőre nem lesznek nerfek

Az elmúlt időszakban erősen vizsgálták a metát a csapatnál, de összességében elégedettek az egyensúllyal és a változatossággal, ezért nem terveznek nerfeket a közeljövőben. Sokat emlegetettkártya  a Giggling Inventor is, mely jelenleg magasan a játék legnépszerűbb lapja, de elmondták, hogy ezen sem terveznek egyelőre változtatni – a Blizzard szerint a Hearthstone-nak szüksége van az erős Taunt lényekre, mint a Sludge Belcher vagy a Tar Creeper is anno.

Ami a Wild módot illeti: egyelőre itt sem terveznek változtatásokat, ugyanakkor szívesen meghallgatják a játékosok visszajelzéseit – leginkább olyan tekintetben, hogy miként látják a játékmód jövőjét, hiszen az már most látszik, hogy egyre őrültebb és erősebb paklik, illetve stratégiák kerülnek elő, ahogy bővül a lapkészlet.

Megújul a Welcome Bundle

A Shopban mindenki számára egyszer megvásárolható szuperakciós csomag, a Welcome Bundle hamarosan megújul. Továbbra is 10 Classic pakk, illetve egy garantált Classic Legendary lesz benne, a különbség azonban az, hogy ezúttal nem egy class kártyát kapunk majd, hanem a hat legendás sárkány (Alexstrasza, Deathwing, Malygos, Nozdormu, Onyxia, Ysera) egyikét.

Kép: Blizzard

A jó hír az, hogy ez a lehetőség azoknak is él majd, akik korábban már megvásárolták a Welcome Bundle-t.

Visszatér a Hallow’s End egy új Paladin hőssel

Végül, de cseppet sem utolsó sorban kiderült, hogy idén is megtartják majd Halloween előtt, október 17-től kezdődően a Hallow’s End eseményt, ahol ismét játszhatunk majd Dual Class Arena meneteket, vagyis ahol két class lapkészletét kombinálhatjuk majd.

Kép: Blizzard

És ez még nem minden, érkezik ugyanis egy új Paladin alternatív hős, Sir Annoy-O is, akit majd valamilyen akciós csomag keretein belül lehet majd megvásárolni (a híresztelések szerint 20 The Witchwood pakk társaságában).

Kép: Blizzard

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva