PUBG

Így húzd be ingyen a Pilot skineket


Újabb ajándék skinek érkeztek,miről kár lenne lemaradni.

A PUBG Corp. jó ideje már összefogott a Twitch stábjával és a közös akciójuk keretei között a Twitch Prime előfizetés mellé ajándékba adják a Pilot skineket, mellé pedig további ládákat is kapnak az előfizetők a későbbiekben.

Az első hét a twitch prime előfizetés esetén ingyenes. Ha korábban nem használtad egyetlen akcióhoz sem az ingyenes időszakot, akkor simán kövesd a lépéseket. Elvileg akkor is újra lehet próbálni az ingyenes időszakot, ha már kipróbáltad korábban, de nem vett le pénzt a rendszer a kártyádról. Aki viszont biztosra akar menni, az regisztráljon egy új twitch+Amazon fiókot. A regisztráció során nem vesz le pénzt a kártyáról az Amazon és amint megkaptuk a skineket, le is mondhatjuk az előfizetést.

0. Kössük össze a PUBG-t a Twitch accountunkkal, ehhez el kell indítani a játékot és a jobb felső Twitch ikonra kell kattintanotok.

  1. Twitch felhasználónkba belépve a “Prime zsákmányra” kattintsunk a jobb felső sarokban (Ha bejelentkeztünk, megjelenik egy korona ikon, az lesz az!)
  2. Menjünk a PUBG alatti “ingyenes próbaidőszak indítása” gombra
  3.  Válasszuk ki, hogy mely régióba tartozunk, kattintsunk rá.
  4.  Átkerülünk az Amazon oldalára, ahol regisztrálunk kell egy Amazon felhasználót. Ha már van, akkor jöhet a következő lépés.
  5. Ha kész, a rendszer meg fogja kérdezni, hogy összekötjük-e a két felhasználót egymással (Amazon – Twitch), menjünk rá, hogy igen.
  6. Ezután meg kell adnunk egy számlázási címet és egy bankkártyát (Ez a hosszabb távon tervezőknek lesz fontos, ha tényleg csak egy hónapra aktiválod a dolgot úgyis megszünteted a felhasználót még az előtt, hogy levonnák a következő hónapot a számládról) Itt sajnos a Maestro kártya tulajdonosai kiesnek, nekik kölcsön kell kérni egy olyan kártyát, ami a felsoroltak közül való.
  7. Ezután kattintsunk a próbaidőszak megkezdésére.
  8. Ha mindezzel kész vagy, lépj be a PUBG-be és már meg is kapod az új láda tartalmát!

Ha megkaptad a skineket, szimplán mondd le az előfizetést, ezt ide kattintva teheted meg.

Update: Ha nem sikerül betölteni, akkor érdemes az Amazon fiókunkon belül bekapcsolni a Prime-ot (jobb felül), ez sokaknál megoldotta a végtelen töltéses hibát. A másik verzió pedig, hogy kijelentkezünk a twitch és az Amazon fiókunkból is, majd pár másodperc múlva visszajelentkezünk és újrapróbáljuk. 

Hamarosan egy újabb láda is érkezik a Prime mellé

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva