Gaming

Kockulással és LoL-bajnoksággal várja a Pólus a gamereket most hétvégén

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: pólus,

Folytatódik a Pólus Digital Playground rendezvénysorozat.

Néhány hónappal ezelőtt a Pólus bevásárlóközpont is megváltotta a belépőjét a gaming és az esport világába, a Pólus Digital Playground rendezvénysorozat márciusi, majd július végi állomásai pedig nagy sikert arattak, hiszen hatalmas volt az érdeklődés a FIFA Bajnokok Hétvégéje, illetve a többi videojátékos program iránt.

A fentiek fényében nem meglepő, hogy már itt is a folytatás, a Kockák hétvégéje, az elnevezés pedig nem véletlen, a rendezvény egyik központi témája ugyanis a Minecraft lesz. Az évek óta először lefedett jégpálya területén egésznapos színpadi show-ra számíthatnak a látogatók, ahol népszerű vloggerek, vetélkedők és nyereményjátékok biztosítják majd a szórakozást most hétvégén, szeptember 22-én és 23-án, 10-től 19 óráig.

A legkisebbek a Lego játszósarokban, illetve a Minecraft óriásfigurák társaságában élhetik majd ki magukat. A kihelyezett Xbox One kioszkokon pedig a legújabb Lego, Need for Speed és FIFA játékokat lehet majd kipróbálni, mindenki talál tehát magának elfoglaltságot.

Dedikálás

Ahogy a június végi rendezvényen, úgy természetesen most sem maradnak el a sztárvendégek, hiszen népszerű Minecraft vloggerekkel lehet majd játszani, fotózkodni, és persze a dedikálás sem marad el.

  • szombat, 11:00-14:00 – Gery
  • szombat, 15:00-18:00 – Baluka
  • vasárnap, 11:00-14:00 – DoggyAndi
  • vasárnap, 15:00-18:00 – IceBlueBird

League of Legends bajnokság

A Minecraft mellett a League of Legends lesz a hétvégi rendezvény másik főszereplője, most tartják ugyanis a kvalifikációs versenyt az október 6-án esedékes Game of Gamers bajnokságra, ahol több százezer forint értékű nyereményekért zajlik majd a harc. Íme a torna részletei:

  • Jelentkezni a helyszínen lehet majd 10-től 11 óráig, illetve amíg van szabad hely (max. 12 csapat), vasárnap, a Pólus Mozinál
  • 3v3 bajnokság, háromfős csapatokat várnak tehát
  • Minden résztvevő ajándékcsomagot kap
  • A legjobb négy csapat jut tovább az októberi döntőbe, ennek kihirdetése várhatóan 18 órakor lesz
  • Az érdeklődők a Pólus Mozi vásznán követhetik a meccseket, élő kommentárral (egyszerre max. 80 fő), emellett lesz természetesen online közvetítés is

 

Akit tehát érdekel a Minecraft, a League of Legends, vagy egyszerűen csak megszállott gamer, az ne tervezzen már be más programot a mostani hétvégére, hiszen a Pólus Digital Playground ismét megnyitja a kapuit a játékosok előtt – természetesen ezúttal is ingyenesen. Érdemes lesz figyelni a gamer.hu közvetítését is a CS:GO FACEIT Major versenyről a hét második felében, ahol szintén belefuthattok majd a rendezvény kedvcsinálójába.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva