Fortnite

Vajon ez meddig lesz exkluzív? – Új Fortnite Bundle-t jelentett be a Nintendo


Egy újabb Fortnite gépcsomag jelenhet meg hamarosan.

Már önmagában is megéri elgondolkodni azon, hogy valaki beruházzon egy Nintendo Switch-re, hát még akkor ha kedvenc játékunk is képviselteti magát a konzolon. Ráadásul ezúttal plusz motiváló faktor lehet, hogy a hordozható konzolhoz még egy Fortnite csomagot is hozzádobnak.

Így történt ez a Royale Bomber esetében is, azt az Outfitet egy halom V-Bucks-szal egy Play Station 4 Pro csomaghoz csomagolták, s jelenleg is a játék legértékesebb skinjének számít. Sajnos nemrégiben bejelentették, hogy a Royale Bombert hamarosan kontroller csomagok mellé is osztogatni fogják, így az nagy valószínűséggel komoly árzuhanást fog jelenteni. De így sem hisszük, hogy 15 000 forint alá fog csúszni.

Az október 5.-étől elérhető Double Helix Nintendo Switch Bundle egy Nintendo színekben tündöklő Achetype-ra hajazó Outfittel, egy hozzá tartozó Gliderrel és Harvesting Toollal fog érkezni.

Nintendo – Epic Games

A teljes doboz tartalmazni fog egy alapkonzolt, hozzá egy kontrollert, valamint nagy valószínűséggel a Double Helix Bundle letöltőkódját, amin egy egyenes elérhetőség lesz az alapjáték letöltéséhez is. A kozmetikai tárgyak mellett a vásárolók 1000 további V-Bucks-szal fognak gazdagodni. Az ajánlott fogyasztói árat a Nindento 300 dollárra határozta meg, ami jelenlegi árfolyamon körülbelül 83 000 fortintot jelent.

Kiváló választás lehet ez azoknak, akik éppen konzolvásárlás előtt állnak és nem tudnak dönteni, hogy melyik nagyobb gépet válasszák. A Switch végre felkeltette a nagyobb fejlesztő cégek figyelmét is, így a legtöbb nagyobb cím megtalálható már a Nintendo konzolján is, sőt ugye ebben az esetben hordozhatóvá téve azokat.

A Double Helix Bundle októberben jelenik meg a gépcsomaggal, így ha letöltőkódos lesz és mindenképpen meg akarjuk szerezni magunknak konzol nélkül, ötödike után érdemes pásztázni az Ebay-t kódokért.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva