PUBG

Végre visszatér a pályaválasztó!


Végre egy régi ismerőst köszönthetünk a köreinkben.

Olyan rég volt, hogy igaz sem volt… A pályaválasztó azóta nincs benne a a játékban, amióta megkaptuk Sanhokon, a játékosok viszont azóta kérik a PUBG Corp.-ot, hogy tegyék már vissza a játékba, hiszen amikor végre megszoktuk, hogy kiválaszthatjuk a pályát, amelyiken játszani akarunk, pont akkor veszik ki.

Na mindegy is, mert ezen nem sokáig kell többé idegeskednünk, ugyanis PLAYERUNKNOWN, azaz Brendan Greene felfedte a legutóbbi posztjában, hogy visszatér a hőn szeretett pályaválasztónk.

Igen, jól látjátok, az ígéretek szerint rengeteg olyan újítás érkezik, ami megkönnyíti az életünket a PUBG-ben, ezek között pedig ott van a pályaválasztó is.

A pályaválasztó pedig egy új funkcióval bővült. Aki nem akar várni a meccskereséssel, az szimplán csak rámegy majd a Quick Match-re, így a játék pedig a lehető leghamarabb dobja majd be a játékost a lobby-ba. A nagy kérdés az csupán az marad, hogy ezzel a verzióval több pályát is ki lehet-e választani, de ez igazából csupán részletkérdés. A lényeg, hogy végre sikerült megoldani, persze azok után, hogy rávágták a “túl bonyolult megcsinálni” választ, amit valószínűleg elég nehezen fogunk elfelejteni a cégnek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva