Counter Strike

Vissza az eredetihez! Megalkották az 1.6-os Desert Eagle emlék-változatát


A régi játékosok még biztosan emlékeznek rá, ezt a sas fejet nem lehet elfelejteni.

A Desert Eagle a mai napig klasszikus fegyver a Counter-Strike világában. Működése viszonylag keveset változott az idők során, így minden generáció megtapasztalhatta, milyen érzés az egy golyós dezi fejeseket osztani. Népszerűsége tehát nem véletlen. Ráadásul amellett hogy erős, még jól is néz ki. Kinézete azonban már bőven megváltozott a kezdeti időkhöz képest.

Ugye emlékszünk még az 1.6-os idők Desert Eagle kinézetére?

Az első különbség a CS:GO megjelenésekor mindenki számára a jól megszokott sas fej hiánya volt. A közösség az elején még siránkozott miatta, aztán szép lassan elfelejtették a dolgot. Vannak azonban akik továbbra is szeretnék viszontlátni a klasszikus jelzést, akár egy új skin formájában.

Ordanicu fogta magát, összebeszélt a CS:GO fejlesztőivel, és megalkotta saját elképzelését a dologról.

Ez a kép az eredeti, 1.6-os változat CS:GO-ba ültetett változata, Ordanicu azonban nem állt meg itt. Elkészítette aranyból is, és pofozott rajta pár dolgot. Természetesen a sas fej megmaradt!

Az ötlet egyből heves támogatókat kezdett vonzani, az eredeti Desert Eagle élmény hamar megfertőzte a régi motorosokat. Bevalljuk, mi is szívesen lövöldöznénk kicsit egy ilyen változattal, lehet még jobban is adná a fejest, mint eddig!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva