Fortnite

Ez lehet a születésnap? – Egy teljesen új Lámás esemény a láthatáron!


A v5.41-es frissítés forrásfájljai közt érdekes nyomokat találtak.

Egy teljesen új esemény nyomaira bukkantak az adatbányászok a v5.41-es frissítésfájlok közt kutatva. Az esemény főszereplői nagy valószínűséggel a Fortnite világának ikonikus piñata alakjai, a lámák lesznek.

Két teljesen új assetet találtak a kíváncsi játékosok az Fortnite: Battle Royale “Events”, vagyis események mappájában. A két asset a következő névre hallgat:

  • BP_Fireworks_Celebration
  • BP_Fireworks_Event

Ezek a fájlok egy érdekes animációt jeleznek előre, egy tűzijáték ki fog rajzolni az égre egy meglehetősen ismerős alakot, egy lámát! Hogy hol, mikor és miért jelenik majd meg ez az alak az égen, azt sajnos még nem tudni.

dexerto.com

Ami miatt viszont közel biztos, hogy a jövőhéten érkezik az esemény, az két “ünnepnek” is köszönhető. Az egyik egy sokkal lazább ünnep, jövőhéten ér ugyanis véget az ötödik szezon, s kezdheti a Fortnite közösség ünnepelni a hatodik szezon eljövetelét és indulását. Ilyenkor mindig fesztiváli a hangulat, a sok érdeklődő alatt megrogynak a szerverek, s V-Bucks-ok milliói szállingóznak az Epic Games bankjába az új Battle Pass miatt.

A másik ok, ami miatt nagy valószínűséggel érkezhet ez az esemény a jövőhéten egy konkrét ünnepség, ugyanis jövőhét szerdán, szeptember 26-án lesz egy éves a Fortnite Battle Royale módja. Ha azt vesszük, hogy tűzijátékot és biztosan néhány küldetést és ünnepi tartalmat is tervez az Epic, akkor mondhatjuk, hogy inkább ez a “B verzió” tűnik a szóban forgó esemény fókuszának.

A hatodik szezon nagy valószínűséggel kedden, szeptember 25-én fog érkezni, de az egyező dátumok miatt lehetséges, hogy az Epic csúsztat rajta egy napot és a születésnappal egy napon indítja el a következő tematikus idényt.

Epic Games

Hogy mi lesz a hatodik szezon tematikája, sajnos még nem tudni, de a megnyitható töltőképernyőből (fent látható) és az előkapart nyomokból adódóan egy sötétebb, komor hangvételű szezonra kell készülnünk. Akár egy olyan párhuzamos világra, ami az általunk ismert tökéletes ellentéte.

Az egyik meglévő kinézetnek a Brite Bombernek például a “sötét változatát” az adatbányászok már megtalálták a forrásfájlokban, így lehetséges, hogy a következő szezon Battle Pass-ében, vagy Item Shop ciklusában még vissza fog köszönni.

Dark Bomber – FNBRLeaks

Jövőhéten tehát valószínűleg érkezik egy szülinapi esemény is a hatodik szezon startja mellé, bőven lesz tehát mivel foglalkozni. Készüljetek!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva