Fifa

Kik lőnek a legjobban a FIFA 19-ben? Most ez is kiderül!

Drag - Csető Zsolt - 6 éve Címkék: fifa 19,

A Shooting értékeket tekintve ezek a játékosok a legkiemelkedőbbek az új részben.

Azok után, hogy tegnap megismerkedhettünk a legmagasabb Dribble értékkel rendelkező játékosokkal, most itt az ideje, hogy vessünk egy pillantást az EA Sports legújabb toplistájára, amely ezúttal a FIFA 19 legjobb lövőit mutatja be számunkra.

…sőt, rögtön két névsort is kaptunk a fejlesztőktől, a Shooting érték mellett ugyanis a Shot Power alapján is kiszűrték nekünk a tíz legjobbat. Lássuk is őket!

A legjobb Shooting

Az első listán a “SHO”, vagyis az összesített Shooting érték alapján láthatjuk a Top 10-et, tehát a lövőtechnika egészét tekintve ezek a játékosok a legjobbak a FIFA 19-ben. Az első helyen Cristiano Ronaldót találjuk, aki két barcás, Messi és Suárez követ.

A legjobb Shot Power

A technikai mellett a lövőerő, vagyis a Shot Power alapján is rangsorolták a legjobbakat. De Bruyne, Bale és Ronaldo erre a listára is felfértek – sőt, utóbbi ebben az összesítésben is első, köszönhető a 95-ös Shot Powernek.

Ronaldo egyébként már a FIFA 18-ban is a legjobb lövőnek számított, szintén 93-as Shootinggal, a Shot Power értéke pedig +1 ponttal még növekedett is tavalyhoz képest, így nem meglepő, hogy most is őt találjuk a lista élén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva