Fortnite

Nem maxos még Ragnarok, mert hiányoznak küldetések? Mind a 10 hét egy helyen!


Képeken az összes kihívás és hozzájuk a segítségek.

Szalad az idő, rövidesen vége van a szezonnak (jövőhéten jó eséllyel), legtöbbünknél már csak egyetlen motiváció maradt a Battle Pass tulajok számára: felhúzni maxra a Ragnarok kinézetet.

Ehhez rengeteg XP kell (szám szerint 500 000), mely eléréséhez az a minimum, hogy kivégezzük mind a 10 hét küldetéseit (melyek maxos tier után XP-t adnak).

Maxos Ragnarok

Akinek elmaradása van, de nem szeretne visszagörgetni sem az oldalunkon, sem az interneten korábbi hetekhez, annak mutatjuk képeken az összes küldetés helyét és szövegét hetekre lebontva – remek munkát végzett “THESQUATINGDOG” ezek összegyűjtésével.

Az első hét küldetései
Rift helyek
ATK helyek
A második hét küldetései
A harmadik hét küldetései
A negyedik hét küldetései
Az ötödik hét küldetései
A hatodik hét küldetései
A hetedik hét küldetései
Rejtett csillagok a Road Trip skinhez
A nyolcadik hét küldetései
A kilencedik hét küldetései
A tizedik hét küldetései

Reméljük, hogy mindenkinek sikerül összeszedni azt, amire szükség van, de ha mégsem, ne aggódjatok: Ragnarokot szintezhetitek még a következő szezonban is (ez volt az 5. szezon egyik legjobb újítása szerintünk).

Folytatás a hatodik szezonban, melynek ha csak ilyen jó lesz a Battle Pass felhozatala, akkor nem panaszkodhatnak a játékosok – csak így tovább Epic Games!

Borító: https://www.reddit.com/r/FortnitePhotography/comments/9ecmaz/final_transformation/; https://www.reddit.com/r/FortnitePhotography/comments/9fcqls/when_one_isnt_enough_fortnite_getaway_screenshot/

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva