Hearthstone

Csalódottság csalódottság hátán – reakciók az új Hearthstone bejelentésekre


Erős túlsúlyban a negatív vélemények a Hearthstone-közösségben.

Jókora meglepetéscsomaggal rukkolt elő kedd este a Blizzard a Hearthstone-játékosok számára, több fontos bejelentést is megejtettek ugyanis a játék jövőjére vonatkozóan – összefoglaló cikkünket az alábbi linkre kattintva olvashatjátok, ha tegnap lemaradtatok a friss infókról.

Az újdonságok egy részét örömmel fogadták, gondolva itt például a kezdő játékosok kedvéért bevezetett plusz szintekre vagy éppen a Dual Class Arena visszatérésére. Összességében azonban aligha állíthatjuk, hogy elégedett a közösség: a Classic készlet kipótlására érkezett lapok sokaknál kiverték a biztosítékot, az igazi felháborodást azonban a Tournament mód fejlesztésének leállítása váltotta ki. Íme néhány ismert Hearthstone-os reakciója a Twitterről.

“A balansz változtatások elmaradása és a Tournament mód parkolópályára tétele miatt ez számomra minden idők legkevésbé kedvelt Hearthstone bejelentése lett” – írta a jól ismert streamer és kommentátor, Brian Kibler.

“Ez csalódást keltő. Azok után, hogy évek óta várunk a Tournament módra, továbbra sem fog elkészülni. És az is probléma, hogy nem jönnek balansz változtatások – a változatosság nem mindig jelenti azt, hogy egészséges a meta” – fogalmazott a hollandok egyik legjobbja, Theo.

“Hogyan tartsuk meg a felhasználóbázist anélkül, hogy új feature-öket raknánk a játékba? Adjunk ki még több RNG kártyát és lassan csináljunk az egészből egy nyerőgépet. A szerencsejáték-függők alig tudják majd abbahagyni a játékot. Ez megy már a GvG óta” – mondta bosszúsan wiRer.

“Szüneteltetik a Tournament mód fejlesztését? Ez igazán csalódást keltő. Lényegében azt jelenti, hogy soha nem fog elkészülni. Majdnem 5 éve létezik már kompetitív Hearthstone, és nem élvez prioritást egy ennyire esszenciális dolog” – írta a Hearthstone-nal manapság egyébként már jóval kevesebbet foglalkozó Lothar.

“Eléggé felemásak az érzéseim. A Classic készlet bővítése jó dolog, a dizájnt sem mondanám lustának. Egyszerű, de szórakoztató és hozzátesz a class-ok személyiségéhez. Az új szintek és bundle-ök is jók. A Dual Class Arena is király. Minden más… ugh. Kártya változások nuku, Tournament mód nuku, új feature-ök nuku” – fejtette ki csalódottan a gyakran látott műsorvezető, Frodan.

A fentiek alapján is jól látszik, hogy a Tournament mód fejlesztésének leállítása kapcsán igen komoly az aggodalom a játékosok részéről, lesz tehát min dolgoznia a Blizzardnak, ha kompenzálni szeretné ezt az öngólt, ezzel a bejelentéssel ugyanis érezhetően romlott a Hearthstone megítélése.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva