Counter Strike

Elképesztő felvétel: ez a 4 éves brazil kissrác már a kalát is meglövi MM-en


Azt eddig is tudtuk, hogy a CS:GO-t nem lehet elég korán elkezdeni. Na de hogy előbb, mint az óvodát azt nem gondoltuk volna.

Brazíliában mindig is hatalmas hype volt a Counter-Strike körül. Az 1.6-os időkben a mibr verte végig a világot, a CS:GO alatt pedig az SK braziljaiért dobogtak a dél-amerikai szurkolók szívei. Ezek a szurkolók ráadásul az egyik legőrültebb társaság, a szó jó értelembe vett módján. Végig drukkolják a meccseket, lengenek a zászlók és pokoli a hangulat minden egyes találkozón.

Emellett a brazil foci jelenlegi talán legnagyobb csillaga, Neymar is folyamatosan posztolja a CS:GO képeket saját meccseiről, a VB alatt még csapattársait is rávette egy MM-re. Ezek után talán érthető, hogy Brazíliában egyre erősebb a CS:GO láz.

Az eddigi legdurvább videót viszont most kaptuk egy brazil apukától. A felvételen 4 éves kisfia éppen Kala MM-et nyom élőben:

– Mehet, már filmezem.

– Hol az AK-m?

– Nem vettél fegyvert?

– De, csak valaki ellopta a földről.

– Mert buta vagy és hagytad.

– Már megöltem egyet!

– Mivel?

– A pisztollyal?

– De melyik pisztollyal?

– Glockkal.

– Na jó, úgy látom megmutattál mindent.

– Megnyerem mindjárt az egészet.

Ugye emlékszünk arra a kimutatásra, hogy a játékosok legnagyobb százaléka Gold Novában tanyázik? Nos ezen statisztika alapján és a képen látható mozgás és lövés technikájából kijelenthetjük,

ez a 4 éves brazil kisgyerek bőven az átlag MM játékos fölött áll skillben!

A videó hamar bejárta a közösségi oldalakat és fórumokat, az eredmény akár Facebookon, akár Redditen ugyanaz volt. Teljes döbbenet, hogy egy 4 éves kisgyerek hogy játszhat ilyen fiatalon ilyen szinten…

Card

Card

A másik fontos kérdés, viszont hogy egy 18+ játékkal vajon tényleg 4 évesen kell elkezdeni játszani? AK-val és Glockkal embereket ölni még azelőtt, hogy óvodába kerülne?

Card

Card

Minden szempontból igaz rá tehát a jelző, elképesztő képsorok, amiket még mindig nem egészen tudunk hova tenni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva