Counter Strike

MIBR vs. compLexity és BIG vs. Na’Vi meccsekkel indul a rájátszás, visszatér a nyereményjáték is


Elérkeztünk az utolsó héthez, vasárnap este kiderül, ki lesz a legfrissebb Major győztes, vagyis a CS:GO mezőny királya.

Csütörtökön és pénteken lemennek a negyeddöntők, aztán jöhet a java. Mostanra csak a legjobbak maradtak itt, magyar játékossal, az ilyenkor szokásos láda droppal és értékes nyereményjátékokkal vár rátok a magyar közvetítés a Gamer.hu hivatalos twitch csatornáján. Csütörtök délután találkozunk a streamen, addig mindenki gyűjtse össze az erejét a szurkolásra kedvenc csapatához. Mert bárkinek is szorítasz, buzdításra biztosan szükség lesz! Íme az ágrajz:

16:15 BIG vs. Na’Vi

Mindkét csapat 3:1-el jött ki a “New Legends” szakaszból, meggyőző játékot mutatva. A CIS csapat mellett szól viszont, hogy ők sokkal nehezebb ellenfeleket kaptak eddig, mint a BIG. Mindkét csapatban ott egy nagyon erős sztárjátékos, aki az AWP-t is jól forgatja. A smooya vs. s1mple párharc külön meccs lesz, viszont smooya mellett  szól a hazai közönség, mivel most már a Wembley arénában fog menni a játék. Ez kétségkívül hatalmas plusz lehet majd a brit srácoknak. A fogadóirodák közel 70:30 arányban a Na’Vi mellé tették a voksukat.

19:45 compLexity vs. MIBR

Itt már picit más a helyzet a kijutással kapcsolatban a “New Legends” részből. A compLexity nagy meglepetésre 3:0-val jutott tovább, könnyű mérkőzéseket játszottak. Ezzel szemben a Made In Brazil az utolsó napon is keményen küzdött a 3:2-ért, azaz a legszorosabb eredményért. Ahogy láthatjátok, az észak-amerikai csapat elég sima meccseket játszott, míg coldzeráéknak sikerült begyűjteniük egy kínos 0:16-ot is. Ez a két felállás még soha nem találkozott egymással, így az előző eredményeken értelmetlen csámcsogni.

A héten még inkább érdemes lesz gyűjteni a magyar közvetítésen szerezhető pontokat, hiszen Noblechairs Gamer szék és Samsung Galaxy Note 9 sorsolásokkal jövünk. A múlt heti adatbázis problémák után a nyereményjáték rendszer helyreállt, a pontokat visszamenőleg is megkapja mindenki. Aki pedig egy kis segítséget szeretne a mérkőzésekre leadott tippekhez, mutatunk egy tudományos jóslatot.

Egy script és a világranglista pontok alapján ugyanis már előre kiszámolták, ki fogja megnyerni a Majort.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva