Counter Strike

“Mikor kirúgtak a csapatból depressziós lettem és megállás nélkül sírtam” – shox Major profile videó


A francia mezőny kiemelkedő alakja is megkapta végre saját kisfilmjét, ahogy felnőtt férfi válik a belőtt sérós tiniből.

Shox kapcsán kevesen tudják, hogy magánéletében odaadó férj és apa, pedig még mindig csak 26 éves. A francia CS:GO scene virágkorától kezdve ott a neve minden nagyobb csapat lineupjában: VeryGames, EnVyUs, G2, mind megvolt. Ez persze nem véletlen, shox fénykorában a világ egyik legjobb játékosának vallhatta magát, többek között neki is köszönhető a sok francia sikersztori.

A sok lineup és forgatás persze nem véletlen, tény hogy shox teljesen más értékek szerint rendezi csapatait, mint a legtöbben.

Nála a barátság és bajtársiasság elsődleges szempont, a negatív hangulat pedig kizáró tényező. Ennek hála sok helyről kirúgták az évek során, melyeket a videóban elmondottak alapján mindig is nehezen élt meg.

Mostanra azonban a tüzes baguette úgy tűnik lehiggadt, amiben nagy szerepe volt menyasszonyának, Djalilának is. Az egyedülálló anyukával való szerelem pedig egyúttal apukává is tette a mostanra férfivá érő shoxot. A francia játékos pedig elszántabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzi magát, mint valaha.

További Major profile videók a FACEIT-ről:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva