Hearthstone

Lejátszották a Hearthstone Global Games történetének leghosszabb meccsét


Epikus összecsapáson van túl Portugália és Brazília válogatottja.

Ezen a héten elstartolt a nemzetek között zajló Hearthstone-versenysorozat, a 2018-as Hearthstone Global Games második szakasza, ahol már csak 16 ország maradt versenyben. A válogatottakat négy darab négyes csoportba osztották szét, ahol double elimination formátumban döntenek a továbbiakról: két győzelem a továbbjutást, két vereség pedig a kiesést jelenti.

A szerdai játéknap egyik legizgalmasabb meccsét Brazília és Portugália vívták, ahol egy Odd Control Warrior és egy Control Priest nézett egymással farkasszemet. Egyvalami miatt pedig egészen biztosan emlékezetes maradt a játszma, hiszen

73 percig tartott, így hivatalosan is ez lett a Hearthstone Global Games történetének eddigi leghosszabb meccse.

A végeredményt most még nem spoilereznénk el, úgyhogy aki végig szeretné nézni, az az alábbi videóra kattintva megteheti – rögtön az első játszma lesz az.

Egyelőre egy biztos kiesőnk és egy biztos továbbjutónk van: Bulgária két győzelmével már tovább is ment a B csoportból, míg Hollandia két vereséggel kiesett. A másik továbbjutó helyért itt az Egyesült Királyság és Hongkong csapnak majd össze.

A C csoportban Új-Zéland Tajvant, Szingapúr pedig az Egyesült Államokat győzte le, így a nyertesek a biztos továbbjutásért, a vesztesek pedig a kiesés elkerüléséért vívnak majd.

A D csoportban Norvégia és Kína kezdett jól, előbbi kisebb meglepetésre Ukrajnát, utóbbi pedig Svájcot tudta megverni, így előbbi kettő a Top 8-ba jutásért, utóbbi kettő pedig az életben maradásért játszik majd egymással.

Végezetül maradt még az A csoport, ahol az említett brazil-portugál meccset játszották, ahol végül Portugália nyert, akik Spanyolországgal fognak vívni a győztesek meccsén. Az alsó ágon pedig a két vesztes, Brazília és Chile küzdhet majd meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva