Fortnite

Vízben oldódó Kockát üldöztünk hetekig – Íme a végeredmény!


Ninja és Courage végigállták a Kocka utolsó mozdulatát, a végeredmény meglehetősen váratlan lett.

A Fortnite közösség által csak Kevinnek keresztelt anomália a tegnapi nap folyamán (szeptember 19.) célt ért Loot Lake-ben. Amire viszont senki sem számított, hogy “cukorból” lesz, ugyanis amint beledőlt a vízbe, elkezdett oldódni.

Néhány hete a semmiből, Paradise Palms mellé csapott egy érdekes, lila színű villám. A becsapódásának a pontján pedig megjelent egy szintén lila színben tündöklő hatalmas Kocka. Senki sem értette, hogy miért, mi célból jelent meg, így kíváncsi játékosok tömkelege kezdte megközelíteni a furcsa tárgyat. Itt kezdődött az őrület, ha megsebeztük a jelenséget, az kilométerekre lökött el minket magától, de ha óvatosan a közelébe férkőztünk, akkor szépen lassan pajzsot töltött nekünk. A funkciójára nem nagyon jött rá senki, de kezdtek hozzászokni az emberek.

Aztán a semmiből egyszer csak elindult. Elkezdett magától “gurulni”, sokszor meglepve a közösséget, többen alá ragadtak a folyamatban. A furcsaságok láncreakciója nem maradt annyiban, antigravitációs ernyőket és érdekes rúnákat is hagyott maga után Kevin. Az elsőt Fatal Fields fölé pottyantotta. A kígyózó mozgásvonalának végül Loot Lake lett a végpontja, amit a tegnapi nap estéjén el is ért.

Ninja, a legnézettebb Fortnite streamer és Courage, a legtöbbször kommentátori székben feltűnő esport személyiség éppen közösen játszottak, amikor megtörtént a nagy esemény. Íme a Kocka utolsó pillanatai Ninja és Courage szemszögéből:

Amire talán nem sokan számítottak, az az “olvadós” végjáték. Több száz játékost pusztított el erejével az anomália, s legalább ennyinek segített a pajzsolós hatásával. Rúnákat égetett a Fortnite: Battle Royale sziget talajába, valamint antigravitációs mezőket hagyott maga mögött. S amikor belefordult az első komolyabb “tócsába”, megadta magát.

Pontosabban átvette az uralmat felette, jelenleg egész Loot Lake egy hatalmas trambulin funkcióját tölti be!

 

Kevin overcame his fears and made a bounce lake!! from r/FortNiteBR

Mostantól minden perc és pillanat számítani fog, egy hét múlva elstartol a hatodik szezon, a Loot Lake-en történt tegnap esti események pedig biztosan meghatározók lesznek. Kíváncsian várjuk mit eredményez mindez!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva