PUBG

A PUBG Corp. megint készül valamire: Hamarosan érkezhet az offline gyakorlópálya!


Érdekes dologra bukkantunk a teszt szerver fájljai között.

Sok idő után végre megkaptuk a gyakorlópályát, ám a játékosok nem épp ilyet képzeltek el. Sokaknak nem tetszik az, hogy ilyen sokan vannak összezárva azon a kicsi pályán, ami egyébként érthető is, hiszen az ember általában egyedül, nyugodtan szeretne gyakorolni, ellenben itt mindig vannak olyan idióták, akiknek az a gyakorlás, hogy mások páncélját szénné lövik, ha csak e mellé nem mennek még pluszba idegesíteni.

Aki megunta ezt, annak egy jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a teszt szerver fájljai között feltűnt egy “pubg_local_server.exe” nevű fájl, amiből arra következtetünk, hogy hamarosan a gépünkön is tudunk majd szervert futtatni, ez pedig nem más, mint a gyakorlópálya esetén lehet leginkább hasznos!

Ez egyébként a PUBG Corp.-nak is jó, mert több kraft marad az éles szerverekben, amivel csökkenthetik a desync-et és egyúttal a meccsek előtti várakozási idő is csökkenhet. Az egyedüli probléma, ami miatt ez a projekt idáig váratott magára, az nem más, mint hogy a forráskódot nem szívesen adják ki a kezeik közül a fejlesztők, ugyanis innentől kezdve a törtszerverek virágzásnak indulhatnak, idáig pedig nem volt egyáltalán jellemző, hogy törten tolta volna bárki is a PUBG-t, de ha kiadják ezt az offline verziót a kezeik közül, könnyen lehet, hogy hamarosan beindul a dömping, hiszen sokan vannak, akik sajnálnak ennyit kiadni egy játékért.

A PUBG Corp. egyelőre hallgat a tervéről, de azért reméljük, hogy hamarosan kiderül, hogy mit is akarnak kezdeni ezzel az offline verzióval.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva