Counter Strike

Érkezik a HellRaisers vs. Liquid és az Astralis vs. FaZe, vagyis a legjobb meccsek


A legnagyobb érdeklődéssel várt, és a legjobbnak ígérkező negyeddöntők várnak ránk a mai nap folyamán.

Csütörtökön és pénteken lemennek a negyeddöntők, aztán jöhet a java. Mostanra csak a legjobbak maradtak itt, magyar játékossal, az ilyenkor szokásos láda droppal és értékes nyereményjátékokkal vár rátok a magyar közvetítés a Gamer.hu hivatalos twitch csatornáján. Péntek délután találkozunk a streamen, addig mindenki gyűjtse össze az erejét a szurkolásra kedvenc csapatához. Mert bárkinek is szorítasz, buzdításra biztosan szükség lesz!

Íme az ágrajz, rajta a csütörtöki eredmények:

 

17:15 – HellRaisers vs. Liquid

Nagyon komoly mérkőzésre számíthatunk. Az amerikaiak 3:0-val jöttek tovább az előző szakaszból, és előtte is ugyanennyit raktak a selejtezőben. Egyelőre tehát veretlenek a Majoron! A HR 3:2-vel érkezett meg, előtte 3:1-el jutott túl a selejtezőn, az egyik ellenfél pont a Liquid volt Infernón. Sokak szerint a HR elérte a maximumot a Legendás szakasszal, míg a Liquid ennél többre is képes lehet. De itt már nincs előre lefutott meccs, a rájátszás Bo3-as találkozóin bármi megtörténhet! DeadFox elárulta nekünk, hogy ő személy szerint örül a Liquid elleni meccsnek, hiszen így alkalmuk nyílik visszavágni nekik (az egész interjút itt találjátok).

20:45 – Astralis vs. FaZe

A Major előtt ezt akár a döntőnek is elképzelhettük volna. A FaZe azonban nem a régi önmaga, a nehézségek miatt az irányító szerepét mostanra Niko vette át. Nincs minden rendben a csapattal, de a rájátszásra ők is összeszedhetik magukat. Mondjuk az Astralis sem éppen csúcsformájában tündökölt eddig, de azért szépen nyerték a meccseiket. Közte egy emlékezetes 16:0-t a MIBR ellen Dust2-n. A dánok végül 3:1-el, míg a FaZe 3:2-vel, szenvedve jött tovább.

A héten még inkább érdemes lesz gyűjteni a magyar közvetítésen szerezhető pontokat, hiszen Noblechairs Gamer szék és Samsung Galaxy Note 9 sorsolásokkal jövünk. A múlt heti adatbázis problémák után a nyereményjáték rendszer helyreállt, a pontokat visszamenőleg is megkapja mindenki. Aki pedig egy kis segítséget szeretne a mérkőzésekre leadott tippekhez, mutatunk egy tudományos jóslatot.

Egy script és a világranglista pontok alapján ugyanis már előre kiszámolták, ki fogja megnyerni a Majort.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva