Fortnite

Ninja szóhoz sem jutott: A TV-ben oltották a Fortnite közösséggel együtt


Ninja már a TV-ben is beszédtéma, bár nem pont úgy, ahogy ő szeretné.

Az esport és a játékok előretörése egyre elfogadottabb társadalmilag is az utóbbi időben, persze nem mindenki által. Jimmy Kimmel, az amerikai ABC televízió egyik legnépszerűbb beszélgetőműsorának házigazdája sajnos nem tartozik ezek közé, ugyanis a műsorvezető eléggé kiakadt azon, hogy Ninja nemrég az ESPN címlapjára került. Ez volt az első alkalom, hogy egy esportoló került ki a sportújság címlapjára, ebből az apropóból pedig Ninját ki is választotta Kimmel a célpontjaként. Az esetet a TV-s sztár így vezette fel:

“Pár ember ezt a srácot, Ninját valamiért atlétának tartja, csak azért, mert 12 órákat streamel naponta, ehhez gondolom jó fizikumra van szükség. Ha pedig ez így van, akkor gratulálok a maszturbáló tinédzsereknek! – Ti mind mehettek egyenesen az Olimpiára!”

Ninja ezen csak nevetett és a fejéhez emelte a kezét, de Jimmy folytatta:

“Nem tudom hogy kellene éreznem magam emiatt. A Fortnite hihetetlen népszerű. Figyelem ez igaz: pár szülő edzőt hív a gyereke mellé azért, hogy megtanítsák őket jobban Fortnite-ozni. “

A TV sztár nem rejtette véka alá a gondolatait:

“Elég gyorsan kiderítheted, hogy neked való-e a gyerekvállalás, ha szerinted jó ötlet egy VIDEÓJÁTÉK miatt edzőt hívni, akkor egyértelműen megbuktál a teszten.”

Az egész show egyébként egyértelműen Ninja sikerei miatt jöhetett létre, Kimmel rengeteg év munkája során juthatott el odáig, hogy az Oscar díjátadó házigazdája lehessen, míg ehhez képest Ninjának csupán az ölébe hullott minden, mindezt a streaming platform előretörése miatt.

Ninja egyébként nem kapta túl a dolgot, bár az elején félt az egésztől és kérlelte Jimmy-t, hogy ne csináljon viccet belőle, de ez nem igazán így alakult. A felesége, Jessica ‘JGhosty’ Goch is megszólalt egy perc erejéig, azt mondta a streamernek, hogy ennél nagyobb hírverést nem is kaphatott volna Ninja ez gyakorlatilag a PR-osok álma.

Az utóbbi időben nem az első alkalom, hogy betámadták Ninját

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva