Counter Strike

Szép volt fiúk, sírni csak a győztesnek szabad! Emelt fővel esett ki a HellRaisers a Majorról


A csapat véghezvitte azt, ami előtte sem az Astralis-nak, sem a NIP-nek, és egyébként senki másnak nem sikerült eddig.

Őszinték leszünk, mikor a HellRaisers a Liquidet kapta ellenfélül a playoff sorsolásnál, nagyon nem örültünk. Aggódtunk, hogy egy ilyen erős ellenféllel szemben csúnya vége lesz ennek a csodás Major szereplésnek.

Az amerikai All Star együttes ugyanis még nem bukott mapot a Major első 2 hete alatt.

Egy 0:2-vel kiesni pedig nem éppen kellemes dolog a rájátszás első körében. A BIG és a compLexity megtette az első nap, egyből mindenki vitatni kezdte érdemeiket, hogy egyáltalán megérdemelték-e a Legendás pozíciót, ha ilyen gyengék.

A meccs végére azonban kiderült, hogy a HellRaisers-t teljesen más fából faragták, mint az említett csapatokat. Csodásan helytálltak a világranglista 3., végső győzelemre is bőven esélyes Liquid ellen. Valamint megcsinálták azt, amit sem az Astralis, sem a NIP, de igazából senki nem volt képes rajtuk kívül ezen a Majoron:

Lehoztak egy mapot és megszorongatták a Liquidet!

A HellRaisers tehát emelt fővel távozhat a Majorról. Amellett hogy legendák lettek, igazolták minden kétkedőnek, hogy ott a helyük a legjobbak között. A BIG, a compLexity és a FaZe is 0:2-vel esett ki a negyeddöntőkről, egyedül a HellRaisers játszott szoros 2:1-et.

Gratulálunk DeadFox-nak és az egész csapatnak, ez igazi férfimunka volt! Jövőre pedig még jobb lehet!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva